Adversari din Danemarca, Rusia și Kazakstan pentru Unirea Dej în stagiul din Turcia

Marius ANGHEL 28 Jan. 2023, 00:15 Liga 2
Adversari din Danemarca, Rusia și Kazakstan pentru Unirea Dej în stagiul din Turcia

Unirea Dej pleacă de luni, 30 ianuarie, într-un cantonament în afara României, în Turcia, pentru prima dată după mai bine de 25 de ani. În anii ’90 a mai fost în cantonament în Ungaria.

În cele 12 zile în care se va afla în Antalya, echipa antrenată de Dragoș Militaru va disputa trei jocuri amicale. Vineri, 27 ianuarie, clubul ardelean a comunicat numele celor trei adversari pe care îi va întâlni.

Unirea Dej întâlnește Gloria Bistrița Năsăud înainte de plecarea în Turcia

Clasata pe locul 5 în Liga 2 după 16 etape s-a reunit de la data de 10 ianuarie, iar până acum s-a pregătit pe plan local și a disputat un singur amical. Sâmbăta trecută a întâlnit-o la Iclod pe CSM Satu Mare, pe care a învins-o cu scorul de 4-3.

Până la plecarea în Turcia, Unirea Dej o va întâlni și pe Gloria Bistrița Năsăud, sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 12:00, pe stadionul echipei din Liga 3 antrenată de Adrian Falub, ”Jean Pădureanu”.

Adversari din Danemarca, Rusia și Kazakstan pentru Unirea Dej în stagiul din Antalya

De luni începe cantonamentul din Antalya, unde va sta până în data de 10 februarie, în această perioadă urmând să dispute trei jocuri amicale.

În primul test, la 4 februarie, jucătorii Unirii Dej dau peste Nykobing FC, ultima clasată (locul 12) din liga secundă a Danemarcei. Trei zile mai târziu, în data de 7 februarie, o vor întâlni pe FK Orenburg, a 7-a clasată în prima ligă din Rusia. În fine, ultimul joc are loc pe 9 februarie, cu FK Zhetysu Taldykorgan, clasata pe locul 3 în liga secundă din Kazakstan în sezonul trecut.

Conform programului stabilit inițial, după revenirea în țară, Unirea Dej va mai avea de disputat două amicale, cu CSM Sighetu Marmației (16 februarie) și FK Miercurea Ciuc (18 februarie).

Campionatul Ligii 2 se reia în ultimul weekend al lunii februarie.

Foto: Unirea Dej

Marius ANGHEL 28 Jan. 2023, 00:15 Liga 2
Pe aceeași temă