Unirea Dej nu pierde timpul și e prima echipă din Liga 2 care scoate la vânzare abonamente pentru sezonul următor. Prețurile tichetelor de acces

Andrei PASCU 27 May. 2022, 12:14 Liga 2
Unirea Dej nu pierde timpul și e prima echipă din Liga 2 care scoate la vânzare abonamente pentru sezonul următor. Prețurile tichetelor de acces

Unirea Dej a început pregătirile pentru sezonul următor de Liga 2. După ce a anunțat jucătorii care vor continua și din această vară, formația pregătită de Dragoș Militaru a precizat, deja, că scoate la vânzare abonamentele pentru stagiunea 2022/2023.

Unirea Dej scoate la vânzare abonamente pentru sezonul 2022/2023 al Ligii a 2-a

Unirea Dej a impresionat nu numai cu rezultatele în Liga 2, ci și cu faptul că a disputat fiecare meci de acasă cu un număr important de fani în tribune, chiar dacă arena nu se poate spune că e una prea atractivă. S-a format, așa cum au tot declarat conducătorii și Dragoș Militaru de-a lungul sezonului recent încheiat, o chimie între fani și echipă, iar din acest motiv, acum, Unirea Dej a hotărât să scoată la vânzare abonamentele pentru campionatul următor.

Așa se face că, potrivit informațiilor oferite de club, de luni, 30 mai, susținătorii Unirii Dej își pot achiziționa tichetele pentru toate confruntările pe care favoriții lor le vor disputa pe teren propriu.

Unirea Dej, abonamente de 200 și 1.000 de lei

Abonamentele sunt de două categorii, la tribună și la VIP, și se vând la prețul de 200 de lei, respectiv 1.000 de lei. Fanii sunt informați că pe baza tichetelor pot intra atât la partidele din Liga 2, cât și la cele din Cupa României.

Începând de luni, 30 mai, FC Unirea Dej pune în vânzare abonamente pentru jocurile de acasă din noul sezon al Ligii 2 și Cupa României.

Știm că ultimii ani au fost dificili, resimțindu-se pe deplin efectele pandemiei, iar în prezent ale războiului, și tocmai de aceea am decis ca abonamentele pentru sezonul fotbalistic 2022-2023 să aibă aceleași prețuri de achiziție:

TRIBUNĂ – 200 RON
VIP (tribuna oficială) – 1000 RON

Abonamentele vor putea fi cumparate, zilnic, de la:
Braco Pub, str. Unirii nr. 1, zona sensului giratoriu Carrefour (Dealul Florilor);
Cofetăria Lemnul Verde, str. 1 Mai nr. 7;

Indiferent de tipul de abonament cumpărat, accesul va fi permis la toate meciurile de pe teren propriu atât din campionat, cât și din Cupa României.

Sezonul trecut susținerea voastră a contat enorm pentru băieți și i-a purtat spre victorii extrem de importante! Am avut parte de numeroase momente frumoase și ne dorim ca și în campionatul următor să trăim cât mai multe bucurii împreună! Hai Unirea!”, a anunțat Unirea Dej.

Unirea Dej, clasare peste așteptări în sezonul 2021/2022 al Ligii a 2-a

Unirea Dej a terminat play-out-ul Ligii a 2-a, Grupa B, cu cinci victorii și un eșec. Singura înfrângere a venit în partida cu Viitorul Pandurii, scor 1-2. Dacă dejenii au terminat la un punct sub liderul FC Buzău, au avut un avans de nouă puncte peste poziția a 3-a, Viitorul Pandurii.

În ultima rundă din play-out, Unirea Dej a trecut cu 3-0 de FC Buzău.

Vreau să îi felicit în special pe cei de la Brigada Someșană, au venit și au însemnat mult pentru noi. A fost un factor psihologic pentru noi, îi auzeam minut de minut, secundă de secundă și lucrul acesta nu putea fi trecut cu vederea. Sper ca și anul următor să fie și mai mult alături de noi.

Sper să aibă încredere în noi, pentru că facem multe pentru ei, câștigăm pentru ei. Sper să vină cu număr mare în continuare și le spun că povestea continuă”, a spus Gabriel Magdaș despre aportul fanilor în sezonul de Liga 2 recent încheiat.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

 

Andrei PASCU 27 May. 2022, 12:14 Liga 2
Pe aceeași temă