Unirea Dej și-a făcut planurile până la reluarea Ligii a 2-a! Nou-promovata va efectua cantonamentul pe plan local și va disputa șase meciuri amicale

Andrei PASCU 03 Jan. 2022, 12:01 Liga 2
Unirea Dej și-a făcut planurile până la reluarea Ligii a 2-a! Nou-promovata va efectua cantonamentul pe plan local și va disputa șase meciuri amicale

Unirea Dej reia pregătirile la 10 ianuarie, iar antrenorul Dragoș Militaru a stabilit în proporție foarte mare și cum vor decurge acestea, până la prima etapă a Ligii a 2-a din 2022. A decis ca singurul cantonament să aibă loc pe plan local, dar și disputarea câtorva meciuri amicale.

Unirea Dej, cantonament pe plan local și șase meciuri amicale 

Unirea Dej a programat cantonamentul pentru perioada 25 ianuarie – 4 februarie, timp în care vor avea loc și duelurile de verificare. Nu mai puțin de șase partide test vor avea jucătorii nou-promovatei, dar până acum nu au fost stabilite adversarele. În zilele următoare dejenii vor face precizări în privința echipelor cu care au căzut de acord asupra amicalelor.

În ultimele perioade de pregătire, în pauzele competiționale și nu numai, Unirea Dej a jucat anumite teste cu Universitatea Cluj și CFR Cluj, dar rămâne de văzut dacă așa se va întâmpla și de această dată.

După vacanța de sărbători, sunăm adunarea pentru startul pregătirii părții a doua a campionatului! Reunirea lotului echipei noastre va avea loc luni, 10 ianuarie, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal Dej.

Antrenorul Dragoș Militaru a stabilit cum va organiza perioada premergătoare sezonului de primăvară: cantonament pe plan local în perioada 25 ianuarie – 4 februarie și 6 jocuri de verificare (detaliile urmând să fie anunțate ulterior)”, a anunțat Unirea Dej.

Unirea Dej, o singură plecare: Alexandru Blaj 

Unirea Dej nu a făcut cine știe ce schimbări de lot până acum. Singura modificare a fost reprezentată de plecarea lui Alexandru Blaj (mijlocaș, 24 de ani), despărțire oficializată încă după ultimul meci din Liga 2, din 2021. El nu era un jucător de bază în formația lui Dragoș Militaru, prinzând doar cinci meciuri din totalul celor 16 etape de campionat.

Unirea Dej reia 2022 de pe locul 10

În cele 16 etape disputate în Liga 2 în 2021, Unirea Dej a înregistrat șase victorii, patru egaluri și șase înfrângeri. Are un golaveraj de plus unu, grație a 15 goluri marcate și 14 primite, și se clasează pe locul 10, cu 22 de puncte, la egalitate cu poziția a 11-a, Metaloglobus.

În ciuda situației bune din ierarhia Ligii a 2-a, Unirea Dej are unul dintre cele mai slabe atacuri. Doar Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călărași, Unirea Constanța și FC Brașov au marcat mai puține goluri decât trupa lui Dragoș Militaru.

În 2022, în sezonul regular, Unirea Dej le va mai întâlni pe FK Csikszereda (deplasare), Viitorul Pandurii (acasă) și Dacia Unirea Brăila (deplasare).

Foto: Unirea Dej 

 

 

Andrei PASCU 03 Jan. 2022, 12:01 Liga 2
Pe aceeași temă