Unirea Constanța primește jucători de la FCSB! Cluburile s-au înțeles, iar echipa de la malul mării se va pregăti la Berceni

Andrei PASCU 08 Sep. 2021, 15:30 Liga 2
Unirea Constanța primește jucători de la FCSB! Cluburile s-au înțeles, iar echipa de la malul mării se va pregăti la Berceni

Unirea Constanța primește întăriri de la FCSB, după ce a renunțat la toți fotbaliștii cu care a început campionatul Ligii a 2-a. Zvonurile s-au confirmat, iar la formația constănțeană vor ajunge, sub formă de împrumut, câțiva jucători de la clubul bucureștean, cel mai probabil tineri de la echipa secundă.

Vasile Geambazi: ”Vom trimite mai mulți copii talentați acolo, este o oportunitate pentru ei” 

Vasile Geambazi, conducător al FCSB-ului, a recunoscut acest lucru, negând în același timp că ar putea cumpăra Unirea Constanța. Este exclus să se implice financiar, dar va ajuta echipa cu un număr important de fotbaliști. Deocamdată, lista nu este conturată, dar pe lângă tinerii de la FCSB 2 este greu de crezut că acolo vor face trecerea și anumiți jucători de la echipa mare, din Liga 1.

Ceea ce a dat de gândit în privința posibilei implicări a lui Vasile Geambazi la Unirea Constanța a fost faptul că echipa se va antrena la baza din Berceni a FCSB-ului, aspect confirmat la rândul său acum, de omul de afaceri.

Nu se pune problema să fiu noul patron al echipei, s-a exagerat. Noi vom trimite mai mulți copii talentați acolo, este o oportunitate pentru ei.

Vor merge mai mulți jucători sub formă de împrumut, încă nu avem lista completă. Vor fi jucători buni, echipa nu va mai pierde cu 14-0. Nu voi fi patronul clubului. Echipa se va antrena la baza din Berceni”, a spus Vasile Geambazi pentru DigiSport.

Discuțiile dintre Unirea Constanța și FCSB au loc de ceva timp 

Nu se știe în ce măsură Unirea Constanța va putea conta pe respectivii fotbaliști încă din meciul următor, din etapa a 6-a a Ligii a 2-a, când Unirea Constanța va juca în deplasare, pe terenul Dunării Călărași. Confruntarea este programată peste doar câteva zile, sâmbătă de la ora 11:00.

Discuțiile dintre Unirea Constanța și FCSB durează deja de o perioadă. Chiar antrenorul constănțenilor, Dumitru Faitaș, le-a recunoscut la finalul umilinței de la FC Buzău, 0-14.

De săptămâna următoare vom funcționa foarte bine și o să vedeți că nu vă mint. Astăzi am mers la meciul de la Buzău cu juniorii, am respectat decizia conducerii, mi se pare corectă chestia asta. A fost un test pentru mine ca antrenor, să pregătesc o echipă de copii, pentru ei a fost primul meci oficial pe anul acesta, dar și de această anvergură, pentru că Divizia B e Divizia B până la urmă, nu?

(N.r. – De ce nu s-au păstrat jucătorii cu care s-a început campionatul?) Nu am reușit, jucătorii aveau anumite pretenții pe care eu nu le-am putut îndeplini”, afirma Dumitru Faitaș la finalul lunii august.

Unirea Constanța, pe penultimul loc în Liga 2 

Unirea Constanța are cel mai slab început de campionat dintre toate echipele din Liga 2. Are zero puncte, înregistrând cinci eșecuri în primele cinci etape, dar cu toate acestea e pe locul 19, penultimul, în clasament.

”Norocul” Unirii Constanța este că Astra a început sezonul cu -10 puncte, iar giurgiuvenii au în acest moment -2 puncte.

Foto principal: Aurelian Trifan/ FC Buzău

 

 

Andrei PASCU 08 Sep. 2021, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă