Unirea Constanța a început cantonamentul de la baza FCSB și și-a stabilit adversarii din meciurile amicale

Marius ANGHEL 18 Jan. 2022, 14:39 Liga 2
Unirea Constanța a început cantonamentul de la baza FCSB și și-a stabilit adversarii din meciurile amicale

Mai toate echipele din Liga 2 care și-au reluat antrenamentele la data de 10 ianuarie au optat să intre în cantonament începând de la 17 ianuarie, din a doua săptămână de pregătire. Printre acestea se numără și Unirea Constanța, formație care are șediul la Caelia Residence, în stațiunea Mamaia, joacă meciurile de pe teren propriu la Techirghiol, se antrenează la marginea Bucureștiului, la baza clubului FCSB, și visează să reprezinte Mangalia.

Unirea Constanța a intrat în cantonament la baza FCSB cu 23 de jucători

Echipa ”satelit” neoficial a FCSB, ținând cont de faptul că aproape toți jucătorii pe care îi are în lot sunt de la formația bucureșteană, a intrat de luni, 17 ianuarie, într-un stagiu de pregătire de două săptămâni la baza sportivă a vicecampioanei, de la marginea Capitalei, din cartierul Berceni. Tot acolo s-a și reunit și s-a antrenat până acum și acolo va continua să se pregătească în continuare, până la reluarea Ligii 2 și în timpul campionatului.

Clubul anunță că Leo Strizu are 23 de jucători la dispoziție, noutățile fiind câțiva tineri jucători tot de la echipele de juniori ale clubului FCSB.

”Avem condiții foarte bune de pregătire și sunt convins că vom face o figură frumoasă în ultimele trei meciuri rămase din sezonul regular”, susține, în continuare, antrenorul Leo Strizu.

Cinci amicale stabilite de echipa lui Leo Strizu

Unirea și-a stabilit, între timp, și programul jocurilor de pregătire. Acesta include cinci meciuri amicale, două contra unor adversari din campionat și trei care activează în Liga 3.

Primul test la care Strizu își va supune jucătorii va avea loc la data de 28 ianuarie, ziua în care echipa își încheie cantonamentul de două săptămâni. Adversar va fi FCSB 2, chiar echipa secundă a clubului lui Gigi Becali, de unde au fost împrumutați majoritate fotbaliștilor din actualul lot al Unirii Constanța.

Ceilalți adversari stabiliți sunt Progresul Spartac (Liga 3, 2 februarie), Unirea Slobozia (Liga 2, 5 februarie), Metaloglobus București (Liga 2, 12 februarie) și Campionii FC Argeș 2 (Liga 3, 19 februarie).

Unirea Constanța are șanse reduse să se salveze de la retrogradare

Unirea Constanța, fosta Farul Constanța, are 8 puncte după 16 etape și are șanse mici să se salveze de la retrogradare. Este la patru puncte de a doua poziție care duce teoretic la barajul de menținere, ocupată de FC Brașov (12 puncte), echipă în fața căreia a încheiat anul 2021 cu o înfrângere la scorul de 2-4.

În ultimele trei etape ale sezonului regular, Unirea Constanța are meciuri cu Steaua (acasă), Astra (deplasare) și Petrolul (acasă), iar apoi va mai avea șase partide în play-out, în care va încerca să urce o poziție, pentru a prinde barajul de menținere.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 18 Jan. 2022, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă