Unirea Constanța a dat lovitura pe terenul Slatinei! Puștii lui Dacian Nastai au produs surpriza și au bifat primul succes în deplasare: ”Am așteptat mult această victorie”

Răzvan STÎNGĂ 05 Nov. 2022, 15:19 Liga 2
Unirea Constanța a dat lovitura pe terenul Slatinei! Puștii lui Dacian Nastai au produs surpriza și au bifat primul succes în deplasare: ”Am așteptat mult această victorie”

Unirea Constanța a bifat o mare surpriză în etapa a 13-a din Liga 2 și a reușit să câștige prima partidă în deplasare, cu CSM Slatina, scor 1-0, pe un teren pe care nu se iau puncte deloc ușor, iar formația lui Daniel Oprescu este, de obicei, o echipă redutabilă.

Unirea Constanța a făcut surpriza și a învins CSM Slatina cu 1-0!

Unirea Constanța a bifat, de altfel, încă un rezultat surprinzător, după ce în acest campionat mai învinsese doar trei echipe, pe Viitorul Pandurii, pe Gloria Buzău și Minaur Baia Mare, iar pe cele două din urmă le-a ”forțat” să schimbe antrenorii de la acel moment, pe Cristian Pustai și Ciprian Danciu.

În partida cu CSM Slatina, din deplasare, Unirea Constanța a ieșit învingătoare prin reușita lui Adrian Niță, care a marcat la mijlocul primei reprize, în minutul 23. Chiar dacă oltenii au forțat pe parcursul partidei, tinerii lui Dacian Nastai au reușit din nou să mențină poarta intactă.

Antrenorul constănțenilor a remarcat importanța victoriei cu CSM Slatina, dar speră ca jucătorii să nu mai aibă un entuziasm care să se răsfrângă în duelul care vine, pentru că, așa cum a declarat, după fiecare succes i-a fost greu să-și readucă tinerii fotbaliști cu picioarele pe pământ.

Dacian Nastai, reacție după CSM Slatina – Unirea Constanța 0-1: ”Am așteptat mult victoria în deplasare”

Dacian Nastai vrea rezultate pozitive și în ultimele trei meciuri din acest an, cu FK Miercurea Ciuc (acasă), CSC Dumbrăvița (deplasare) și Poli Iași (acasă).

E prima victorie în deplasare. Am așteptat mult, suntem în etapa a 13-a, dar e o victorie pe un teren pe care puțină lume se aștepta să câștigăm. Mai avem trei jocuri în acest an, lupta pentru evitarea retrogradării e foarte încinsă, însă e un lucru bun pentru ce înseamnă Liga 2.

Urmează trei meciuri grele, trei jocuri cu Poli Iași, Miercurea Ciuc și Dumbrăvița. De fiecare dată după ce am câștigat, am avut nevoie de 10-12 zile să îi readuc pe băieți cu picioarele pe pământ, pentru că tinerețea te duce acolo unde uiți de realitate.

Să sperăm că de această dată vom scurta acest timp și, chiar dacă ne așteaptă un meci foarte greu acasă, cu o echipă puternică și foarte agresivă, bine pregătită la fazele fixe, vom încerca să câștigăm și să mai luăm puncte”, a apus Dacian Nastai la Metropola TV, care l-a lăudat pe autorul golului, pe Adrian Niță.

  • Unirea Constanța a început meciul de la Slatina în formula: Udrea (cpt.) – Arnold, Șuteu, Cană, R. Gab. Zamfir, Ciuciulete, Longher, Chirițoiu, Rob. Tudor, Pandele, Ad. Niță
    Rezerve: Andr. Ștefan – R. Trif, Timiș, L. Mitrică, Șerbănescu, Malama, Ardelean, Lăcătuș

Adrian Niță, remarcat individual de Dacian Nastai după victoria înregistrată de Unirea Constanța cu CSM Slatina

Adrian Niță este unul dintre tinerii de la care se așteaptă cel mai mult în anii care vin, să ajungă la un nivel important în viitorul nu foarte îndepărtat. Nastai e convins că va face pasul în față în curând, așa cum crede că vor face și alți tineri din lotul Unirii Constanța.

Este un lucru bun că a intrat și a marcat. Avem încredere în el, așa cum avem încredere și în ceilalți. Contactul cu Liga 2 nu e ușor, fotbalul deja e la un nivel. Problema e că suntem numai copii, iar dacă am avea în echipă jucători cu experiență, care ar aduce liniște, ar fi mai simplu”, a mai spus Nastai.

Unirea Constanța, pe 18 în Liga 2

Unirea Constanța este pe locul 18 din 20 de echipe în Liga 2, cu 12 puncte, la un punct de echipa de deasupra, CSC Dumbrăvița. Însă, se află la șase puncte de ocupanta locului 10, mijlocul clasamentului, pe care se află Dinamo.

În runda a 14-a, Unirea Constanța va juca pe teren propriu, cu FK Miercurea Ciuc, locul 4, cu 22 puncte. În runda a 13-a, ciucanii au făcut 0-0 cu Dinamo pe teren propriu.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-sase-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-printre-care-si-derby-ul-timisoarei-19252215

https://liga2.prosport.ro/seria-1/13-cu-noroc-pentru-alexa-fc-brasov-a-dat-lovitura-la-chiajna-o-victorie-meritata-si-importanta-penalty-ul-nostru-a-fost-evident-19252280

https://liga2.prosport.ro/seria-1/punct-final-cs-comunal-selimbar-s-a-despartit-de-eugen-beza-desi-antrenorul-spunea-cu-o-zi-in-urma-ca-se-continua-colaborarea-19252197

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-respira-si-paraseste-ultimul-loc-in-liga-2-a-invins-neasteptat-cs-comunal-selimbar-iar-eusebiu-tudor-remarca-parti-pozitive-sa-scoatem-cat-putem-din-meciurile-care-vin-sa-int-19252277

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Nov. 2022, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă