Un nou val de memorii pierdute de Chindia la comisiile FRF. Târgoviștenii au decis să lase, în premieră, spectatorii în tribune la un amical disputat pe noul stadion ”Eugen Popescu”

Bogdan ISTRATE 12 Oct. 2023, 09:33 Liga 2
Un nou val de memorii pierdute de Chindia la comisiile FRF. Târgoviștenii au decis să lase, în premieră, spectatorii în tribune la un amical disputat pe noul stadion ”Eugen Popescu”

Chindia și Campionii FC Argeș se vor întâlni sâmbătă, de la ora 12:00, într-un meci de verificare programat pe stadionul ”Eugen Popescu”, în condițiile în care campionatul este întrerupt în acest weekend, pe perioada meciurilor echipelor naționale.

În actualul sezon al Ligii 2, Chindia a învins Argeșul cu scorul 2-0, la Mioveni, în etapa a 4-a, ambele formații fiind retrogradate din primul eșalon, clubul din Târgoviște picat direct, în timp ce cel din Pitești după un baraj în dublă manșă cu Dinamo.

Chindia lasă publicul în tribune la amicalul cu CFC Argeș, pentru prima dată de când a fost inaugurat noul ”Eugen Popescu”

Potrivit unui comunicat al Chindiei, postat pe Facebook la ore bune după anunțul celor de la CFC Argeș legat de amical, accesul publicului va fi permis la Tribuna a 2-a a stadionului din Târgoviște. Este pentru prima dată în acest sezon când Chindia lasă spectatorii la un joc amical.

Precedentele, cu CSC Șelimbăr și FC Pucioasa, au fost închise publicului, decizia aparținându-i președintelui ulterior demis, Andrei Cordoș. La acea vreme, înainte de startul campionatului, au existat cazuri de sponsori ținuți la poartă, precum și de părinți ai jucătorilor, care nu au putut urmări jocurile. Suporterii s-au urcat pe garduri și pe ruine pentru a-și vedea favoriții în ultimele meciuri amicale dinaintea debutului oficial, cu Steaua, 1-1 (8 august).

Toate litigiile Chindiei, pierdute, cum era de așteptat

Ziua de marți a adus alte înfrângeri în instanță pentru clubul lăsat de Marcel Ghergu cu datorii și amplificate în mandatul lui Andrei Cordoș, ”zburat” de lângă Turn după nici patru luni.

Cristian Neguț, Deian Boldor, Andrei Blejdea, Denis Dumitrașcu și Tiberiu Căpușă au primit decizii favorabile ale instanțelor FRF la memoriile prin care își cer restanțele financiare.

În ultimele două cazuri, la Dumitrașcu și Căpușă, hotărârile sunt definitive și executorii pe plan intern, putând fi atacate de Chindia doar la TAS. Căpușă are de primit aproape cinci salarii (!!!), însemnând practic că a jucat aproape gratis în 2023 în tricoul Chindiei. Jucătorul a cerut și plata cheltuielilor medicale, însă Comisia de Recurs i-a respins această din urmă solicitare.

  • Chindia a renunțat, chiar înainte de ruperea colaborării cu Cordoș, la serviciile juristei Niculae Georgiana, considerată vinovată de apărările jenante formulate în toate litigiile cu foștii colaboratori ai clubului.

Cu Corvinul, din nou la TV!

Altfel, Chindia va juca duminică, 22 octombrie, cu Corvinul Hunedoata, în deplasare, în etapa a 10-a a campionatului Ligii 2. Meciul a fost programat la ora 11:00 și va fi preluat de deținătorii de drepturi TV, DigiSport și PrimaSport.

În Cupa României, primul meci din grupe, Corvinul s-a impus cu 2-0, iar oficialii gazdelor au acuzat atitudinea lui Vasile Miriuță.

Rămâne de văzut dacă Miriuță va rămâne pe bancă la jocul de campionat, de peste 10 zile. ”Deocamdată nu e nimic nou în dreptul lui Cristi Țermure. A fost contactat de asociați, nu a înțeles nici el de ce, câtă vreme Miriuță nu a plecat odată cu Andrei Cordoș”, vorbesc sursele noastre.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/inca-un-stadion-nou-in-judetul-dambovita-19288473

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciurile-amicale-stabilite-de-echipele-din-liga-2-19288436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-masuri-luate-de-noul-presedinte-al-chindiei-bilete-mai-ieftine-externalizarea-serviciilor-juridice-dar-si-mentinerea-in-club-a-unor-oameni-platiti-aproape-degeaba-19288418

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-3-0-cu-progresul-spartac-in-etapa-9-de-liga-2-19288269

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-a-prezentat-noul-presedinte-si-vicepresedinte-19287833

Bogdan ISTRATE 12 Oct. 2023, 09:33 Liga 2
Pe aceeași temă