ULUITOR! FC Snagov nu se mai retrage din campionat! Meciul cu FCM Bacău se joacă

06 Apr. 2012, 15:56 Liga 2
ULUITOR! FC Snagov nu se mai retrage din campionat!** Meciul cu FCM Bacău se joacă

UPDATE 1: Întorsătură spectaculoasă la Snagov. După ce oficialii echipei ilfovene ne-au spus că se vor retrage din campionat, Laurențiu Tudor, managerul formației, a revenit cu o informație ce dă speranțe. „Doctorul” a dezvăluit că meciul cu FCM Bacău se va desfășura totuși după ce au găsit înțelegere la FRF și și-au amânat datoriile către arbitrii.

„Jucăm duminică și continuăm campionatul. Nu ne mai retragem. Deocamdată ne-au păsuit cei de la CCA. O să facem plata mai târziu.

Sperăm ca cel ce ne-a întors din drum să se țină de promisiune și să ne ajute.”, a spus Laurențiu Tudor pentru liga2.ro.

Se pare că articolul nostru a atras atenția unui om potent financiar, care a contactat conducerea echipei ilfovene și i-a convins să nu mai retragă echipa din campionat.


UPDATE: Laurențiu Tudor a recunoscut că s-a decis retragerea echipei din campionat, în acesta a spus că încă nu s-a depus niciun act la Federație pentru că cererea trebuie să treacă pe la Consiliul de Administrație al clubului să fie semnată.

„Nu sunt fonduri și conform regulilor Federației nu te programează. Încă nu s-a depus actul pentru că nu a avut cine s-o facă. Cererea e făcută, trebuie să treacă prin Consiliul de Administrație să fie semnat de cei din conducere. Dacă avem datorii de 130-140 de milioane și nu putem plăti!!. Duminică nu vom mai juca pentru nu vom fi programați.”, a spus Laurențiu Tudor pentru liga2.ro.


E oficial. Seria I a Ligii a II-a a mai rămas fără o echipă. FC Snagov a decis să se retragă din campionat cu 11 etape înainte de finalul campionatului. Astăzi, jucătorii formației ilfovene au efectuat ultimul antrenament la baza de la Ghermănești și au primit vestea că își pot căuta alte echipe. Laurențiu Tudor, omul ce s-a ocupat în această iarnă de echipă și s-a luptat să o țină pe picioare, a depus la Federație actul prin care anunță că se retrage din campionat. Trista veste a fost dezvăluită pentru www.liga2.ro de antrenorul Snagovului, George Dumitru.

„Este adevărat, ne-am retras din campionat. I-am pus pe cei de la Primărie să semneze actul prin care anunțăm Federația că ne retragem din campionat. Laurențiu Tudor s-a dus să depună cererea la Federație. Duminică nu vom mai juca.

Nu avem de unde să plătim arbitrajele. Oamenii nu vor să ne ajute.

Păcat de copii. Cei de la Snagov nu vor înțelege niciodată chestia sta. E bătălia prea mare pentru Primărie ca să-i mai intereseze ceva.”, a spus George Dumitru.

Duminică, FC Snagov ar fi trebuit să joace, de la ora 13:00, pe teren propriu, meciul ce conta pentru etapa 20, cu FCM Bacău.

Echipa ilfoveană a încheiat turul pe locul 4 în Seria I, cea mai bună clasare din istoria clubului. După plecarea lui Laurențiu Reghecampf și a grupului de 14 jucători și după arestarea primarului Apostol Mușat, FC Snagov s-a chinuit să supraviețuiască în această iarnă și primăvară, ajungând să aibă datorii către proprii jucători echivalentul a 7 salarii. Litigiile și banii necesari pentru a achita baremurile din Liga 2 au dus deasemenea la desființarea echipei.

„Își prelungesc agonia. Plutește în aer desființarea echipei. Mai devreme sau mai târziu va veni.”, spunea acum 5 zile Laurențiu Tudor.

După retragerea din campionat FC Snagov va pierde toate meciurile rămase din acest campionat la „masa verde”, scor 3-0. Etapele din retur disputate de ilfoveni până acum vor rămâne cu același scor.

Articol și foto de Marius ANGHEL

06 Apr. 2012, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă