Cinci „lupi” părăsesc haita! Petrolul a anunțat numele jucătorilor de care se desparte

Cinci

Conducerea clubului Petrolul a anunțat primii jucători la care renunță în această pauză de iarnă, înainte de startul pregătirii pentru returului Ligii 3. Cinci jucători nu vor mai continua la echipa ploieșteană care la finalul anului 2017, după încheierea turului, și-a schimbat și antrenorul principal, aducându-l pe Romulus Ciobanu de la AFCM Alexandria.

Portarul Ionuț Marinică și jucătorii de câmp Alexandru Puchea, Adrian Vintilă, Roland Stănescu și George Dumitru nu vor mai juca la Petrolul.

„Oficialii Petrolului au stabilit lista jucătorilor pe care staff-ul tehnic nu se va mai baza pentru partea a doua a sezonului. Astfel, portarul Ionuț Marinică și jucătorii de câmp Alexandru Puchea, Adrian Vintilă, Roland Stănescu și George Dumitru au fost anunțați că nu mai intră în planurile de viitor ale clubului nostru, ei urmând să se despartă, în această iarnă, de gruparea „galben-albastră”. FC Petrolul Ploiești le mulțumește tuturor pentru activitatea depusă și le urează mult succes în cariera viitoare!”, e anunțul clubului Petrolul.

Până acum, pentru partea a doua a sezonului Ligii 3, Petrolul i-a achiziționat pe portarul Raul Avram (24 de ani), ex Știința Miroslava, și mijlocașul Daniel Cârjan (20 de ani), ex Viitorul Domnești.

Reunirea Petrolului va avea loc miercuri, 10 ianuarie, tot atunci urmând să se desfășoare și primul antrenament pe 2018, pe stadionul „Ilie Oană”, de la ora 16:00. Apoi, timp de zece zile, pregătirile se vor derula la Ploiești, perioada încheindu-se, pe 20 ianuarie, cu un joc de verificare, în compania unui adversar ce urmează să fie stabilit.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Pe aceeași temă