Snagovenii de la Metalul Reșița speră la primele puncte în Liga 2 în meciul cu UTA. „Avem un avantaj de partea noastră”

Marius ANGHEL 24 Aug. 2016, 12:48 Liga 2
Snagovenii de la Metalul Reșița speră la primele puncte în Liga 2 în meciul cu UTA.**

Pentru UTA Bătrâna Doamnă urmează în etapa a 4-a a Ligii 2 o deplasare destul de complicată, din toate punctele de vedere. Gruparea arădeană va pleca vineri seara cu avionul, se va caza la Snagov, iar sâmbătă dimineața va da piept cu Metalul Reșița. Echipa mutată de Cătălin Rufă în preajma capitalei are trei înfrângeri, toate la zero, iar în ultima etapă a cedat cu 2-0 în fața celor de la Unirea Tărlungeni. Totuși, echipa pregătită de George Dumitru (foto) rămâne o mare necunoscută, afișând mereu un unsprezece diferit.

„Până în iarnă ne va fi nu greu, ci foarte greu. Nu am făcut un cantonament, jucătorii au venit târziu și nu suntem încă omogeni. De asemenea, după fiecare etapă am renunțat la unii jucători și în fiecare zi ne tot vin alți fotbaliști la antrenamente. Îi triem, mai aducem, mai renunțăm, dar e clar că jocul ne este afectat”, a declarat George Dumitru pentru Sport Arad.

Revenind la partida de sâmbătă cu UTA, acesta a menționat: „Am urmărit la televizor partida arădenilor din ultima rundă și am văzut că formează o echipă foarte bună, omogenă. Are tradiția de partea ei, are valoarea, e clar că este marea favorită a disputei, joacă bine. Dar eu cred că avem un avantaj de partea noastră, faptul că suntem o echipă imprevizibilă din punct de vedere al jucătorilor și al tacticii. Față de meciul de sâmbăta trecută vă spun cu siguranță că cel puțin patru, cinci jucători vor fi înlocuiți și e greu de intuit primul nostru unsprezece. Va fi un meci greu, dar chiar glumeam cu jucătorii zilele acestea. În prima etapă am primit cinci goluri, în a doua patru, iar acum doar două, le-am spus că poate facem acum un zero la zero, sau unu la unu, dar oricum ne așteaptă o partidă dificilă”.

Cel mai cunoscut jucător al Reșiței este Alexandru Dan, un mijlocaș central care a trecut pe la Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureș, Rapid București sau „U” Cluj. Acesta s-a aflat și în vizorul clubului UTA pentru un transfer în urmă cu patru sezoane, dar mișcarea nu s-a mai concretizat în cele din urmă. „A lipsit etapa trecută, a suferit o întindere, chiar spuneam că avem și noi un fotbalist de calitate și nu ne putem folosi de el. A început alergările ușoare în această săptămână, sperăm să îl recuperăm până la meciul cu UTA. Este un jucător de calitate, dar și un om cu un caracter deosebit”, a încheiat George Dumitru.

Până la duelul cu UTA de sâmbătă, Metalul Reșița mai are de jucat un meci oficial, miercuri, de la ora 17:30, în turul II al Cupei României. Echipa ce își desfășoară partidele de pe teren propriu la Snagov e singura din Liga 2 introdusă de FRF în această fază a competiției, iar în această seară joacă la Domnești, cu Viitorul, un club din Liga 3.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Aug. 2016, 12:48 Liga 2
Pe aceeași temă