„UTA nu ne-a respectat, de parcă jucam Steaua cu Dinamo. Au fost aroganți și erau să plătească pentru asta”. Metalul a fost aproape să producă surpriza etapei

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Aug. 2016, 12:55 Actualizat: 28 Aug. 2016, 12:56 Campionat
„UTA nu ne-a respectat, de parcă jucam Steaua cu Dinamo. Au fost aroganți și erau să plătească pentru asta”.  Metalul a fost aproape să producă surpriza etapei

Metalul Reșița era o echipă total necunoscută pentru arădeni având în vedere toate schimbările efectuate acolo în această vară. Formația s-a mutat din Valea Domanului tocmai la Snagov și este într-o continuă căutare de jucători, nereușind să afișeze același prim unsprezece etapă de etapă. Tocmai de aceea a surprins puțin declarația antrenorului George Dumitru care spunea la începutul săptămânii că au un avantaj asupra UTA-ei, faptul că sunt imprevizibili, dar recunoștea că arădenii sunt marii favoriți. Desfășurarea ostilităților din teren i-a dat însă dreptate, UTA impunându-se greu cu 1-0 după un gol marcat în minutul 70.

„Prima repriză, e adevărat, am fost dominați, dar am reușit să ne apărăm bine. Ei au fost foarte încrezători înainte de meci, dar, cu puțină șansă, puteam să scoatem un rezultat favorabil. Așa cum am spus, după ce am luat cinci, patru și două goluri etapele trecute, acum am primit unul singur, arătăm tot mai bine de la meci la meci și poate la Timișoara vom scoate o remiză albă. Eu sunt convins că până în iarnă ne va fi greu, dar ne vom pune pe picioare. S-a jucat destul de bine, dar jocul s-a rupt la ieșirea lui Alexandru Dan de pe teren. El a ținut bine echipa, a creat superioritate, a ținut de minge, dar când a călcat strâmb și a trebuit să îl scoatem am căzut ca și echipă, ne-am rupt în două”, a declarat George Dumitru.

Acesta, însă, a fost nemulțumit de atitudinea celor de la UTA: „Pot să spun cu mâna pe inimă că UTA nu ne-a respectat defel. Am stat la același hotel înainte de meci și erau foarte aroganți, ne spuneau că nu vor să ne vedem înainte, de parcă jucam Steaua cu Dinamo și ar fi fost o mare rivalitate. La pauză, fiind 0-0, au înnebunit de nervi, au început să strige la arbitri și, la ce ocazii am avut în partea a doua, am fost la un pas să facem surpriza etapei. UTA a suferit la acest meci, dar așa se întâmplă când nu îți respecți adversarul și îl iei de sus. I-am văzut înainte la televizor, am crezut că o să avem un meci foarte greu, contra lui Strătilă, Andor, Chindriș și ce jucători au. Noi suntem cu fotbaliști adunați din toate părțile, ați văzut că iar am schimbat mult din echipa de etapa trecută. Am pierdut cu 1-0, bravo lor, dar au fost foarte aproape să se împiedice de noi din cauza atitudinii”.

După această nouă înfrângere, Metalul Reșița rămâne fără puncte după desfășurarea primelor patru etape din Liga 2, echipa mutată la Snagov fiind pe penultimul loc în clasament, la egalitate cu Șoimii Pâncota și ACS Berceni.

Text: Sport Arad
Foto: Andreea Visu (Sport Arad)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Aug. 2016, 12:55 Actualizat: 28 Aug. 2016, 12:56 Campionat
Pe aceeași temă