”U” Cluj și Unirea Ungheni, amical spectaculos pe Cluj Arena. Multe goluri și victorie la limită pentru echipa lui Erik Lincar

Răzvan STÎNGĂ 17 Aug. 2021, 14:07 Liga 2
”U” Cluj și Unirea Ungheni, amical spectaculos pe Cluj Arena. Multe goluri și victorie la limită pentru echipa lui Erik Lincar

Universitatea Cluj a câștigat la limită amicalul cu Unirea Ungheni, disputat marți pe Cluj Arena. S-a impus la un gol diferență, cu 3-2, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Formația lui Erik Lincar a deschis scorul în minutul 36, grație reușitei lui Alexandru Boiciuc, dar golul nu a fost suficient pentru ca Universitatea Cluj să intre în avantaj la cabine. Unirea Ungheni a restabilit egalitatea spre finalul primei părți, dintr-o lovitură de la 11 metri, potrivit FC Universitatea Cluj.

Erik Lincar a trimis în primul 11 jucătorii care au evoluat mai puțin 

Imediat după pauză, Daniel Pîrvulescu a readus ”U” Cluj în avantaj, iar cu șapte minute înaintea timpului regulamentar Florian Haită a conturat succesul ardelenilor, când a făcut 3-1. Scorul final a fost stabilit în minutul 86, atunci când divizionara a treia a înscris pentru 3-2.

Universitatea Cluj a început meciul în formula: Gorgea – Rus, Scocîlcă, Vomir, Taub, Țurcan, Ciobanu, Moraru, Pîrvulescu, Tescan, Boiciuc.

Din echipa de start a Universității Cluj cu Unirea Ungheni, niciunul din jucători nu a început ca titular ultima partidă, din campionat, cu Unirea Constanța. Au intrat cel mult pe parcursul jocului. Moraru a fost introdus pe teren în minutul 63 al confruntării cu formația de la malul mării, Boiciuc în minutul 71, Pîrvulescu în minutul 88, iar Tescan în minutul 88.

”U” Cluj are meci cu Poli Iași în etapa a 4-a 

Următorul meci oficial al Universității Cluj este programat sâmbătă de la ora 16:00, la Iași, cu Politehnica, în etapa a 4-a a Ligii a 2-a. Ardelenii pornesc la prima vedere cu prima șansă, pentru că dacă în primele trei meciuri din Liga 2 au acumulat 9 puncte, moldovenii au 0 puncte și sunt pe antepenultimul loc.

Unirea Ungheni a aflat programul din noul sezon al Ligii a 3-a 

În ziua meciului cu ”U” Cluj, Unirea Ungheni a aflat programul Ligii a 3-a din Seria 9, unde a fost repartizată. Va debuta cu un meci acasă, contra AFC Unirea 1924.

Din Seria 9 a Ligii a 3-a, pe lângă Unirea Ungheni și AFC Unirea 1924, mai fac parte următoarele opt echipe: CSO Cugir, Avântul Reghin, Gloria Bistrița Năsăud, Sticla Arieşul Turda, CS Hunedoara, Sănătatea Cluj, CS Ocna Mureş și Academia de Fotbal Viitorul Cluj.

Programul complet al noului sezon de Liga 3, în cele 10 serii, e disponibil AICI.

Foto: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-isi-tine-fotbalistii-in-forma-cu-un-amical-distanta-dintre-etape-l-a-facut-pe-antrenorul-universitatii-cluj-sa-programeze-un-test-pe-cluj-arena-accesul-spectatorilor-interzis-19196301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-nu-l-a-mai-dorit-idan-golan-a-ajuns-in-liga-1-clubul-cu-care-a-semnat-atacantul-israelian-golgheterul-clujenilor-in-sezonul-trecut-19196258

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-merge-pe-continuitate-florin-briaur-sunt-convins-ca-echipa-va-creste-de-la-meci-la-meci-nici-nu-se-pune-problema-ca-postul-lui-costel-enache-sa-fie-in-pericol-19196347

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Aug. 2021, 14:07 Liga 2
Pe aceeași temă