”U” Cluj, amical tot cu cinci goluri, însă de această dată a și primit! Ardelenii au trei victorii în tot atâtea teste disputate în 2021

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jan. 2021, 15:05 Liga 2
”U” Cluj, amical tot cu cinci goluri, însă de această dată a și primit! Ardelenii au trei victorii în tot atâtea teste disputate în 2021

”U” Cluj a câștigat și al doilea amical disputat pe perioada în care se află în cantonament la Mogoșoaia, al treilea în total desfășurate în 2021. Dacă în primele două teste a obținut victorii asemănătoare, 5-0 cu Unirea Ungheni și 5-0 cu CS Tunari, jocul cu FC Voluntari II s-a încheiat tot cu cinci goluri marcate, însă clujenii au învins acum cu 4-1 (2-1).

Partida cu echipa secundă a prim-divizionarei din Voluntari s-a desfășurat sâmbătă, 23 ianuarie, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Rus, Gavra, Ribeiro și Chacana au înscris pentru ”U” Cluj în amicalul cu FC Voluntari II

Costel Enache a folosit în fiecare repriză câte o echipă formată din alți jucători, pentru a le oferi minute tuturor elevilor săi disponibili.

Laurențiu Rus a deschis scorul din minutul 7, când a reluat mingea în plasa porții ilfovenilor după un corner. La doar trei minute, Cristian Gavra (10) a majorat diferența, în urma unui scenariu identic și a ajuns la patru reușite în amicalele din această iarnă.

Ilfovenii au înscris și ei după aproximativ jumătate de oră, când au profitat de un contraatac.

Începutul reprizei a fost marcat de un joc concentrat în zona de mijloc, fără ocazii de poartă, a scris ”U” Cluj pe site-ul oficial. Totuși, pe final a reușit să mai dea două goluri.

Cu aproximativ zece minute înainte de final, argentineanul Chacana a avut o acțiune personală și i-a așezat mingea lui Sergio Ribeiro, portughezul finalizând cu brio. Apoi, același Lucas Chacana, jucător adus de la Poli Iași, s-a afirmat din nou în minutele de prelungiri. Extrema Universității a scăpat singur cu portarul și a închis tabela la 4-1.

”U” Cluj, în prima repriză: Muțiu – Laur. Rus, Sburlea (Kids Tâmpa Brașov), Dican, Taub – Meșter, Negrean, I. Filip, Ștefănescu – Golan, Gavra
”U” Cluj, în a doua repriză: Vâtcă (Gorcea 60′) – Laur. Rus, Luchin, Telcean (Mat. Moraru 60′), Berci – Dican, D. Acka, Ribeiro, Nic. Pîrvulescu – Chacana, Al. Pop
Antrenor: Costel Enache

”U” Cluj mai are stabilite amicale cu Rapid (27 ianuarie) și Steaua (28 ianuarie), acestea în cantonamentul de la Mogoșoaia, și cu SCM Zalău (3 februarie) și Unirea Dej (13 februarie).

Foto: Universitatea Cluj

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jan. 2021, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă