”U” Cluj a câștigat la aceeași diferență de scor și al doilea amical. Concluziile lui Costel Enache după succesul cu CS Tunari

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Jan. 2021, 16:50 Liga 2
”U” Cluj a câștigat la aceeași diferență de scor și al doilea amical. Concluziile lui Costel Enache după succesul cu CS Tunari

”U” Cluj a disputat astăzi, 20 ianuarie, primul meci amical programat în stagiul de pregătire de la Mogoșoaia. Echipa lui Costel Enache s-a deplasat la Izvorani pentru jocul cu CS Tunari, pe care a învins-o cu 5-0. Ardelenii au repetat scorul pe care îl înregistraseră în primul test din 2021, cu Unirea Ungheni, înainte să meargă în cantonamentul din Ilfov.

Golan a reușit ”dubla”. ”U” Cluj a înscris de două ori din penalty

La două zile distanță după ce a ajuns în cantonamentul de la Mogoșoaia, ”U” Cluj a disputat primul amical dintre cele patru stabilite în acest stagiu de pregătire. Adversară i-a fost CS Tunari, echipă clasată pe locul 5 în Seria a 4-a a Ligii 3. Diferența dintre cele două formații a fost una evidentă, drept dovadă și rezultatul înregistrat, 5-0, adică același scor pe care îl obținuse elevii lui Costel Enache și în jocul cu Unirea Ungheni.

Ardelenii au deschis scorul încă din minutul 6. Tudor Telcean s-a înălțat la o lovitură de colț și l-a învins pe goalkeeperul ilfovenilor. Ulterior, în minutul 24, Cristian Gavra a transformat o lovitură de la 11 metri și a majorat diferența.

Idan Golan a ridicat scorul la proporții de neprezentare în prima parte a reprizei secunde. La o distanță de câteva minute, portughezul Sergio Ribeiro a fructificat o șansă și a înscris în poarta celor de la CS Tunari, iar scorul final a fost stabilit de același Idan Golan, care a reușit ”dubla” din penalty.

”U” Cluj, prima repriză: Gorcea (Muțiu 30) – Telcean, Gab. Tamaș (Mat. Moraru 40), Luchin, Berci – Atska, Negrean, Sburlea (junior de la Kids Tâmpa Brașov), Nic. Pîrvulescu – Gavra, Ștefănescu
”U” Cluj, a doua repriză: Muțiu – Laur. Rus, Dican, Mat. Moraru, Taub – I. Filip, Ribeiro, Meșter – Golan, Al. Pop, Chacana

Costel Enache: ”Nu am ținut la rezultat. Ne-am atins obiectivul de pregătire”

Costel Enache, antrenorul Universității Cluj, s-a declarat la finalul partidei desfășurate la Izvorani mulțumit de evoluția jucătorilor săi.

”A fost un meci normal de pregătire, nu am urmărit un rezultat anume. Ne dorim să ne recăpătăm ritmul de joc, să punem în aplicare ideile pe care le exersăm în antrenament. E o metodă foarte bună de a combina pregătirea, iar acesta a fost și scopul principal, să căutăm un mijloc de antrenament cât mai aproape de joc, iar jocul în sine este o metodă chiar foarte bună. Nu am ținut la rezultat. Suntem în proces de pregătire. Ne așezăm în ordine și să sperăm că găsim soluțiile cele mai bune, dar a fost un test util pentru jucătorii noștri. Sunt mulțumit. Cu partida de azi ne-am atins obiectivul de pregătire”, a spus Costel Enache pentru fcucluj.ro.

”U” Cluj mai are stabilite amicale cu FC Voluntari 2 (23 ianuarie), Rapid (27 ianuarie) și Steaua (28 ianuarie), acestea în cantonamentul de la Mogoșoaia, și cu SCM Zalău (3 februarie) și Unirea Dej (13 februarie).

Foto: Universitatea Cluj

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Jan. 2021, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă