Antrenor nou pentru FC Voluntari 2, după plecarea lui Dinu Todoran la CSM Slatina. Varianta vine de la prima echipă a ilfovenilor

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 15 Jan. 2021, 16:36 Liga 3
Antrenor nou pentru FC Voluntari 2, după plecarea lui Dinu Todoran la CSM Slatina. Varianta vine de la prima echipă a ilfovenilor

FC Voluntari 2 și-a ales noul antrenor, după plecarea lui Dinu Todoran la CSM Slatina, din decembrie anul trecut. Ilfovenii vor aborda partea a doua a campionatului, în Seria 4 din Liga 3, cu Gabriel Preoteasa din postura de ”principal”. Acesta s-a aflat până acum la prima echipă, dar nu pe postul de antrenor.

Gabriel Preoteasa s-a ocupat de prima echipă a Voluntariului pentru o perioadă

Gabriel Preoteasa s-a implicat la nivelul băncii tehnicii a primei echipe doar în perioada în care fostul antrenor Mihai Teja a fost infectat cu noul coronavirus. La momentul respectiv, el s-a ocupat de echipă împreună cu președintele clubului, Ioan Andone.

FC Voluntari 2 a rămas fără antrenor principal după ce Dinu Todoran a semnat cu CSM Slatina. Todoran, fost mijlocaș la Petrolul, Astra, Farul, Unirea Urziceni, Victoria Brănești, FC Botoșani și FC Voluntari, acticează ca antrenor din 2016, de când și-a încheiat cariera de jucător. A rămas la FC Voluntari, club unde a fost, pe rând, antrenor secund și principal la prima echipă și antrenor principal la echipa secundă, care evoluează în Liga 3.

FC Voluntari anunta despartirea de antrenorul echipei secunde si a coordonatorului Academiei de Fotbal Voluntari, Dinu Todoran.

Incheierea contractului dintre cele 2 parti s-a produs pe cale amiabila, tanarul antrenor de 42 de ani dand curs ofertei venite de la CSM Slatina, echipa aflata in cel de-al 2-lea esalon al fotbalului romanesc.

Clubul nostru îi multumeste lui Dinu pentru munca depusă si îi doreste mult succes la noua sa echipa!”, menționa FC Voluntari în momentul despărțirii de Dinu Todoran.

FC Voluntari 2, locul 7 în Seria 4 din Liga 3 

Gabriel Preoteasa preia FC Voluntari 2 de pe locul 7 în Seria 4 din Liga 3. După 10 etape din campionat, un tur și o etapă din retur, ilfovenii au înregistrat patru victorii, un egal și cinci înfrângeri și au acumulat 13 puncte. În Seria 4, liderul clasamentului este Steaua.

Foto: FC DINAMO BUCUREȘTI și FC Voluntari

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 15 Jan. 2021, 16:36 Liga 3
Pe aceeași temă