”U” Cluj a terminat seria amicalelor cu un succes în fața echipei Minaur Baia Mare. Printre marcatorii ”studenților”, un atacant aflat în probe!

Răzvan STÎNGĂ 30 Jul. 2021, 12:15 Liga 2
”U” Cluj a terminat seria amicalelor cu un succes în fața echipei Minaur Baia Mare. Printre marcatorii ”studenților”, un atacant aflat în probe!

Ultimul meci amical al verii nu a fost unul simplu pentru Universitatea Cluj. Într-o partidă disputată joi, la Cluj, pe Terenul ”Remus Câmpeanu” din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”, cu Minaur Baia Mare, elevii lui Erik Lincar au câștigat cu 3-1. După primele 45 de minute însă, oaspeții s-au aflat în avantaj.

”U” Cluj a revenit de la 0-1 și a învins Minaur Baia Mare 

Echipa din Liga 3 a început bine amicalul și a marcat încă din minutul 5. Până la pauză, Universitatea Cluj nu a reușit să restabilească egalitatea, dar a revenit mai motivată de la cabine și astfel a reușit să se impună în ultimul test al verii.

Potrivit FC Universitatea Cluj, Denis Ispas a adus egalarea cu o lovitură de cap, în urma unei lovituri libere. S-a făcut 2-1 pentru Universitatea Cluj după reușita lui Cristian Balgiu. A fost desemnat să execute o lovitură de pedeapsă și nu a ratat ținta.

Golul victoriei, semnat de Alexandru Boiciuc, atacant aflat în probe 

Scorul final a fost stabilit de Alexandru Boiciuc, un atacant din Republica Moldova, aflat în probe la Universitatea Cluj. Vârful are 23 de ani și ultima dată a jucat la SS Turris Calcio, formație care în momentul de față activează în liga a treia din Italia.

Alexandru Boiciuc nu e însă străin de România. A mai jucat pentru Poli Iași, Rapid Suceava, ASA Tîrgu Mureș și Academica Clinceni. Pentru aceasta din urmă nu a evoluat mai târziu de perioada august 2020 – februarie 2021. Pentru formația din Clinceni a prins 14 meciuri dar nu a reușit să marcheze.

Primul 11 al Universității Cluj cu Minaur Baia Mare: Gorcea – Rus, Gugu, Ispas, Taub, Țurcan, Novac, Haită, Moraru, Pîrvulescu, Voinea. În repriza secundă au evoluat: Gorcea – Gîț, Vomir, Ispas, Mitrea – Dican, Balgiu – Hofman, Blejdea, Ribeiro – Boiciuc.

”U” Cluj începe Liga 2 cu Politehnica Timișoara, acasă 

Celelalte meciuri amicale disputate de Universitatea Cluj în această vară: ”U” Cluj U19 (scor 4-1), CS Comunal Șelimbăr (scor 4-0), Unirea Dej (scor 1-4 și 0-2), Gaz Metan Mediaș (scor 3-0), SCM Zalău (scor 3-0) și Metalurgistul Cugir (scor 3-1).

Universitatea Cluj începe noul sezon al Ligii a 2-a pe teren propriu, pe Cluj Arena. Marți, 3 iulie, de la ora 18:00, ”studenții” primesc vizita Politehnicii Timișoara. Ardelenii au scos deja biletele la vânzare, iar cel mai ieftin tichet este 10 lei, la peluze.

Foto: FC Universitatea Cluj

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Jul. 2021, 12:15 Liga 2
Pe aceeași temă