Tulpan: „Situația este dramatică”. Jucătorii Gloriei au refuzat să se antreneze miercuri și au amenințat că nu se prezintă la Dorohoi

Marius ANGHEL 25 Feb. 2015, 17:46 Liga 2

UPDATE: Președintele Gloriei, Dan Tulpan, admite că situația echipei din Buzău este dramatică, dar nu fără ieșire.

„Așteptăm să se deblocheze situația, nu numai la fotbal există deocamdată un anumit blocaj, ci și la celelalte sporturi cu care municipalitatea are încheiat un contract de asociere. Într-adevăr, situația este dramatică, dar indiferent ce va fi, noi suntem obligați să ducem competiția la bun sfârșit. Vom face oricum deplasarea la Dorohoi”, a declarat, pentru sansanews.ro, Dan Tulpan.


Atmosferă tensionată în Crâng, la echipa antrenată de Viorel Ion. Jucătorii Gloriei Buzău au refuzat în această dimineață să se antreneze, sătui să mă aștepte să-și primească banii. După două luni în care au încasat, cumulat, 5 mili­oane de lei vechi, fotbaliștii așteptau în această săptămână să primească măcar un salariu din cele restante, cu doar câteva zile până la reluarea campionatului.

Cum șansele să primească vreun ban în următoarea perioadă sunt minime, jucătorii Gloriei au refuzat să se mai antreneze și au anunțat că nu fac deplasarea la meciul de sâmbătă, de la Dorohoi. „Fotbaliștii Gloriei mor de foame. Cred că acesta este sfârșitul!”, a declarat, pentru sansanews.ro, antrenorul Viorel Ion, care trage astfel un semnal de alarmă că Buzău s-ar putea alătura Năvodariului și Sloboziei.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Gloria Buzău ar trebui să joace cu FCM Dorohoi, în deplasare, în prima etapă a acestui an, a 17-a.

Foto: Adi Soare

Marius ANGHEL 25 Feb. 2015, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă