Tulcenii așteaptă minunea la Galați pentru a sărbători promovarea

25 May. 2012, 14:55 Liga 2
Tulcenii așteaptă minunea la Galați** pentru a sărbători promovarea

Pentru Delta Tulcea meciul de sâmbătă cu Gloria Buzău, o echipă deja retrogradată, are mai puțină importanță dacă va fi câștigat la scor și spectaculos ori cu aceleași emoții ca la meciul cu CF Brăila. Importante sunt cele trei puncte trecute în clasament în contul tulcenilor pentru că meciul cu adevărat important se va juca imediat după, în direct pe Dolce Sport, la Galați.

Dacă tulcenii câștigă meciul cu Gloria Buzău, și probabil așa va fi, tulcenii vor fi la egalitate cu echipa din Iași, contra­candidata la promovare, la începutul meciului programatla Galați de la ora 13 și transmis în direct la TV. Totuși, dacă ieșenii pierd la Galați, Delta poate sărbători victoria după ora 15 pentru că în ultima etapă nu se mai poate întâmpla nimic având acontate deja trei puncte din deplasarea de la Snagov.

Cum și Viitorul Constanța are câștigate trei punctela Brănești unde nu face deplasarea, meciul dela Galați poate simplifica definitiv ecuația promovării de care, până acum nu e sigură niciuna dintre primele trei clasate.

Iașiul poate rata promovarea dacă nu obține patru puncte în meciurile cu Dunărea și Farul, iar Viitorul poate rata promovarea dacă pierde cu Săgeata Năvodari în ultima etapă, de aceea victoria cu Gloria Buzău e obligatorie, dar nu suficientă.

Tot sâmbătă, CEX al FRF va stabili cui îi revine locul lăsat liber de FC Timișoara, la Tulcea fiind speranțe pentru un meci de baraj pentru promovare în cazul în care echipa se va clasa pe locul 3.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

25 May. 2012, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă