„Tulcea ne este contracandidata la locul 2!”

02 Mar. 2012, 14:28 Liga 2

Adus de președintele executiv Florin Prunea ca adjunct al tehnicianului Ionuț Popa când secundul Narcis Ciocârlan tocmai se internase în spital, pentru o intervenție chirurgicală după problemele avute înaintea ultimei etape din tur, Gheorghe Mihali a apucat să-și formeze o idee asupra șanselor de a promova ale divizionarei secunde din Copou.

Fostului component al Generației de Aur, unde Mihali i-a și fost coleg lui Prunea, i se pare că jocul echipei se ridică la nivelul așteptărilor, excepție făcând poate evoluția din ultimul test, când ieșenii au cedat cu 0-1 în fața formației din Liga a III-a, SC Bacău. Deși nu cunoaște prea bine nivelul Seriei I și nici pe cele mai multe dintre echipe, actualul antrenor secund este convins că marea rivală a CSMS la ocuparea celei de-a doua poziții care duce în Liga I este Delta Tulcea, lăsând astfel impresia că liderul Viitorul Constanța nu mai poate întâmpina dificultăți în a-și atinge obiectivul, chiar de pe primul loc. „Mă interesează în primul rând jocul și jucătorii noștri, iar treburile stau bine din acest punct de vedere. Sigur, în afară de Tulcea ar mai putea emite pretenții Farul și chiar CS Otopeni, cred eu. Constănțenii s-au întărit și ei în iarnă, dar la vară vom constata care dintre toate aceste grupări și-a adus cei mai potriviți jucători în această perioadă, pentru că în definitiv nu numele evoluează pe teren, ci jucătorii”, ne-a spus Gheorghe Mihali, care regretă că Iașiul nu are deja o echipă în Liga I.

În timp ce gruparea din Copou a pierdut în fața formației pregătite de Marin Barbu, CSM Pașcani, colegă cu băcăuanii în Liga a III-a, a învins-o fără drept de apel, cu 2-0, în urmă cu zece zile.

„Ce dacă Farul i-a adus pe Sorin Paraschiv și pe Vali Badea? Numele joacă pe teren sau jucătorii? Vedem abia la vară cine a făcut achiziții mai inspirate și cine nu, dar mie mi se pare că Iașul se află pe drumul cel bun, exceptând poate testul cu SC Bacău”
Gheorghe Mihali, antrenor secund CSMS Iași

„Nu cunosc prea bine nici nivelul Seriei I și nici valoarea formațiilor care evoluează aici, mai importante fiind jocul și jucătorii noștri, iar la acest capitol lucrurile stau destul de bine. Păcat că la posibilitățile pe care le are Iașul nu are deja o grupare pe prima scenă”
Gheorghe Mihali

Sursa: Evenimentul

02 Mar. 2012, 14:28 Liga 2
Pe aceeași temă