Dinamo sună adunarea pentru Liga 2. Gică Mihali a stabilit jucătorii pe care îi va avea la reunire

Robert JUGRAVU 19 Jun. 2022, 01:02 Liga 2
Dinamo sună adunarea pentru Liga 2. Gică Mihali a stabilit jucătorii pe care îi va avea la reunire

Dinamo va porni pregătirile pentru participarea în campionatul Liga 2 sub comanda lui Gheorghe Mihali (56 de ani). Fostul fundaș, o legendă a ”câinilor”, se va baza, în mare parte, la reunirea lotului pe jucători crescuți în academia clubului.

Gică Mihali dă startul pregătirii de Liga 2 pentru Dinamo

Incertitudinea de la Dinamo, accentuată de retrogradarea în Liga 2, continuă, dar Dinamo e nevoită să înceapă pregătirea noului sezon.

Frâiele formației de seniori a clubului din ”Ștefan cel Mare” au fost preluate de Gică Mihali, antrenorul echipei Under 19 a clubului Dinamo, care îl are ca ajutor pe ”eternul secund” Iulian Mihăescu.

Dinamo se va reuni luni, 20 iunie, sub comanda lui Mihali, care va avea sub comandă mai mulți jucători de la grupele de juniori ale formației din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Din lot încă fac parte câțiva fotbaliști care au evoluat în alb-roșu și sezonul trecut, de Liga 1, conducerea încercând în această perioadă să îi convingă să rămână pentru a pune umărul la promovarea imediată în Liga 1.

Printre aceștia se numără și Jonathan Rodriguez, care aparține de campioana CFR Cluj. Argentinianul a anunțat că se va prezenta luni, 20 iunie, la reunire, dar a dat de înțeles că șansele ca el să continue la echipă sunt aproape inexistente.

Marius Tomozei a confirmat deja că va juca pentru Dinamo în Liga 2, pe când situația lui Gabriel de Moura este incertă, însă brazilianul și-a manifestat disponibilitatea de a continua sub comanda lui Gică Mihali.

Lotul de jucători pe care îl va avea Dinamo la reunire

Lotul care se va prezenta luni sub comanda lui Gică Mihali este, potrivit PlaySport, următorul:

portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;
fundași: Gabriel de Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;
mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;
atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Robert JUGRAVU 19 Jun. 2022, 01:02 Liga 2
Pe aceeași temă