Gheorghe Mihali, demis de la Dunărea Călărași. Echipa are emoții pentru menținerea în Liga 3

Marius ANGHEL 11 Apr. 2023, 19:55 Liga 3
Gheorghe Mihali, demis de la Dunărea Călărași. Echipa are emoții pentru menținerea în Liga 3

Gheorghe Mihali (57 de ani) nu mai este, începând de astăzi, 11 aprilie 2023, antrenorul echipei din Liga 3 Dunărea Călărași. Ratarea obiectivului și rezultatele modeste din startul play-out-ului au determinat clubul cu formația retrogradată vara trecută din Liga 2 să-i propună rezilierea fostului internațional român, lucru care s-a și produs.

Gheorghe Mihali s-a despărțit de Dunărea Călărași

Dunărea Călărași a anunțat că despărțirea de Gică Mihali s-a produs pe cale amiabilă, iar echipa va fi condusă de Marius Păun și Gabriel Popa, cei care au antrenat echipa și în ultima parte a sezonului trecut, în Liga 2.

”Mulțumim, Gică Mihali!
Clubul nostru a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Gheorghe Mihali.
Interimatul va fi asigurat de Marius Păun și Gabriel Popa”, a transmis Dunărea Călărași.

Mihali a preluat Dunărea la începutul sezonului actual, după ce echipa retrograda din Liga 2, iar el se despărțea de Dinamo, unde antrena la juniori.

Dunărea Călărași, la patru puncte peste al doilea loc retrogradabil

Dunărea Călărași, club aflat în insolvență încă de când era în Liga 2, a terminat sezonul regular al Ligii 3 pe locul 7 din 10 în Seria 3, cu 24 de puncte acumulate în 18 meciuri, astfel că și-a ratat obiectivul de a se califica în play-off.

A mers în play-out, acolo unde în primele două etape a înregistrat o remiză cu FC Voluntari 2, 0-0 acasă, și un eșec umilitor în deplasare la Agricola Borcea, scor 1-6.

În runda a treia din totalul celor 10 din play-out, Dunărea Călărași va juca vineri, de la ora 17:00, acasă cu Gloria Băneasa (locul 1, 31 puncte). Dunărea se află pe locul 3, cu 25 de puncte, la patru puncte peste Agricola Borcea (21 puncte, locul 5), a doua clasată pe locurile direct retrogradabile.

Foto: Dunărea Călărași 

Marius ANGHEL 11 Apr. 2023, 19:55 Liga 3
Pe aceeași temă