Situația echipei Dunărea Călărași, la mai bine de un an și jumătate de la declanșarea procedurii de insolvență. Concluziile Adunării Generale a Membrilor Fondatori

Răzvan STÎNGĂ 06 Feb. 2023, 18:42 Liga 3
Situația echipei Dunărea Călărași, la mai bine de un an și jumătate de la declanșarea procedurii de insolvență. Concluziile Adunării Generale a Membrilor Fondatori

Dunărea Călărași, aflată în procedura de insolvență din urmă cu mai bine de un an și jumătate, clasată pe locul 6 în Seria 3 a Ligii 3, a avut, în aceste zile, o Adunare Generală a Membrilor Fondatori, în care s-au discutat aspecte legate de procedură în sine, dar și despre planul de reorganizare.

Dunărea Călărași nu a acumulat datorii în procedura de insolvență

Conform informațiilor oferite de Consiliul Județean Călărași, lucrurile merg bine la Dunărea Călărași, care nu a acumulat și alte datorii în ciuda faptului că evoluează în Liga 3, ci din contră, reușește să plătească sumele pe care le are de achitat, astfel că semnalele pentru clubul care în urmă cu câteva sezoane evolua chiar în prima divizie sunt pozitive.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a declarat, așa cum a făcut-o și în momentul în care Dunărea a ajuns în Liga 3, în vara trecută, că se pune accent la formația antrenată de Gheorghe Mihali pe promovarea tinerilor din zonă.

Astăzi a avut loc Adunarea  Generală a membrilor fondatori ai Asociației Fotbal Club Dunărea 2005 Călărași.

Au fost discutate subiecte privind activitatea desfășurată, dar și  planul de reorganizare cu măsuri urgente ce se impun a fi luate cu privire la derularea procedurii de reorganizare.

A.F.C. Dunărea 2005 Călărași își continuă activitatea în bune condiții, fără a fi înregistrate restanțe la plata datoriilor curente și cu   respectarea termenelor de plată.

Președintele Vasile Iliuta a precizat că se vor face eforturi pentru a asigura necesarul bugetar pentru desfășurarea în bune condiții a activității clubului”, se precizează într-o postare a Consiliului Județean Călărași.

Dunărea Călăraşi, pregătiri pe plan local și amicale, în speranța că va prinde play-off-ul 

Dunărea Călăraşi are, teoretic, șanse la accederea în play-off-ul Seriei 3 din Liga 3, fiind pe locul 6, cu 21 de puncte, la un punct de locul 5, Recolta Gheorghe Doja, și la două de locul 4, Înainte Modelu.

Echipa pregătită de Gheorghe Mihali a adunat cinci victorii, șase egaluri și patru eșecuri în cele 15 etape organizate în acest sezon, în 2022.

Pregătirea părții secunde de stagiune a început săptămâna trecută pentru Dunărea Călărași, care va face antrenamentele pe plan local, iar din lot fac parte 22 de jucători în acest moment, dintre care 16 din propria academie a clubului.

Suntem în plin proces reacomodare apoi urmează treptat antrenamentele. Nu sunt probleme de lot. Am parafat și câteva meciuri de verificare iar în perioada următoare ne vom ocupa și de noile achiziții”, a declarat Gheorghe Mihali în momentul reunirii, conform paginii de Facebook a Dunării Călărași.

Formația din Liga 3 a jucat și primul meci amical, cu AS Vâlcelele, de care a trecut cu scorul de 8-2. În program mai sunt partide de verificare cu Cetatea Turnu Măgurele (11 februarie), CS Dinamo (25 februarie) și Viitorul Ianca (4 martie).

Foto: Dunărea Călărași și Consiliul Județean Călărași

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Feb. 2023, 18:42 Liga 3
Pe aceeași temă