A venit rândul lui Tudorel Stoica. A reacționat și el la adresa conducerii Stelei: ”E un mister pe care nu pot să-l înțeleg”

Andrei PASCU 07 Jan. 2024, 16:42 Liga 2
A venit rândul lui Tudorel Stoica. A reacționat și el la adresa conducerii Stelei: ”E un mister pe care nu pot să-l înțeleg”

În continuare legendele Stelei reacționează în ceea ce privește motivul pentru care conducătorii nu reușesc să facă din club unul privat, pentru a putea să promoveze în prima divizie.

Tudorel Stoica, unul dintre cele mai importante nume din istoria clubului din Ghencea, a catalogat drept un ”mister” ce se întâmplă la Steaua și de ce până acum nu s-au găsit variante pentru ca accederea în prima ligă să nu mai fie decât o problemă sportivă.

Tudorel Stoica a reacționat și el la adresa conducătorilor Stelei

La început de 2024, la cum arată lucrurile, conducătorilor clubului din Ghencea le va mai rămâne o perioadă scurtă pentru a face demersurile necesare pentru atragerea unui sponsor privat, dacă se dorește cu adevărat obținerea dreptului legal de promovare. Mai rămâne doar perioada dintre sezoane.

Marius Lăcătuș a declarat la finalul anului 2023 că este sceptic în ceea ce privește obținerea dreptului de promovare pe parcursul sezonului în curs și crede că oamenii din conducere trebuie să iasă și să vorbească public despre ce se întâmplă cu adevărat acolo.

Tudorel Stoica nu înțelege ce se așteaptă

Tudorel Stoica a reacționat la rândul său și a precizat că își dorește mult ca structura clubului să fie schimbată, dar că nu înțelege de ce până acum nu s-a ajuns la o concluzie pozitivă. Nici măcar el, care poate avea ceva informații din interior, nu știe ce se dorește la Steaua.

Mi-aș dori ca în sezonul 2024/ 2025 (n.r. – Steaua) să intre în SuperLiga și să ne mulțumească pe noi și pe majoritatea suporterilor. Sper să se hotărască ce vor să facă, să spună. E un mister pe care nu pot să-l înțeleg”, a spus Tudorel Stoica la Digi Sport.

Legendele Stelei vor să ajute la obținerea dreptului de promovare

Aparent, legendele Stelei au decis să se alieze și să se gândească să ajute echipa pentru care au jucat și pentru care au scris istorie, dorind ca din stagiunea 2024/ 2025 dreptul legal de promovare să nu mai fie o problemă.

Se pare că nu este vorba de atragerea anumitor oameni de afaceri sau sponsori la care foștii fotbaliști ar avea deschidere, dar nu sunt oferite prea multe informații. Tudorel Stoica și Victor Pițurcă se numără printre legendele Stelei care vor să pună bazele acestui ”proiect”.

Chiar Tudorel Stoica a vorbit, în urmă cu o lună, în termeni secretoși, despre faptul că el și câțiva foști colegi încearcă să ajute echipa și să îi mai bucure, astfel, din nou pe suporterii clubului din Ghencea, așa cum o făceau când încă se aflau în activitate.

Momentan nu știu ce să vă spun, în ideea în care am fost plecat. Nu am mai apucat să vorbesc cu Piți sau alți foști colegi. Altul este planul, vom încerca să-l aplicăm în 2024. Nu este ideea să vorbim noi și să aducem sponsori. Mai multe nu pot spune. Treaba e bătută în cuie.

Noi încercăm să rezolvăm, să facem cumva, să ajutăm Steaua pe partea asta dacă la club nu se vrea sau nu se poate. Până acum nu s-a putut. Noi încercăm oricum. Mai departe, vedem”, a spus Tudorel Stoica.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-si-unirea-slobozia-acord-pentru-kamil-wiktorski-19296888

https://liga2.prosport.ro/seria-1/haos-la-chindia-19296869

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-consemnat-a-opta-plecare-19296883

https://liga2.prosport.ro/seria-1/plecarile-de-la-csc-dumbravita-au-intrat-in-stand-by-19296880

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-speriat-europa-19296847

Andrei PASCU 07 Jan. 2024, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă