Marius Lăcătuș, reacție în privința dreptului de promovare al Stelei. ”Fiara” cere conducerii să iasă public: ”Să știe și suporterii, să știm și noi în ce ape ne scăldăm”

Răzvan STÎNGĂ 27 Dec. 2023, 14:43 Liga 2
Marius Lăcătuș, reacție în privința dreptului de promovare al Stelei. ”Fiara” cere conducerii să iasă public: ”Să știe și suporterii, să știm și noi în ce ape ne scăldăm”

Marius Lăcătuș a plecat de la Steaua în urmă cu patru ani și jumătate, dar în continuare este atent la tot ce mișcă la clubul din Ghencea. Acum în Liga 2, formația ”militară” nu face pași concreți pentru obținerea dreptului de promovare, iar fostul mare atacant a reacționat.

Marius Lăcătuș este sceptic în ceea ce privește obținerea dreptului de promovare pe parcursul sezonului în curs și crede că oamenii din conducere trebuie să iasă și să vorbească public despre ce se întâmplă cu adevărat acolo.

Marius Lăcătuș, reacție în privința dreptului de promovare al echipei Steaua

Marius Lăcătuș nu credea că Steaua va ajunge să nu capete dreptul legal de a putea evolua mai sus decât Liga 2 în atâția ani, să poată urca în SuperLiga României, mai ales că a fost îndeplinit criteriul sportiv în stagiunea trecută, iar în urmă cu două sezoane Daniel Oprița a clasat Steaua pe loc de baraj.

Demersuri, la nivel public cel puțin, nu par să se facă, iar Marius Lăcătuș vorbește pe un ton deloc încrezător în privința schimbării structurii clubului în viitorul apropiat. ”Fiara” consideră că din respect pentru fani ar trebui conducerea să ofere informații despre cum stau cu adevărat lucrurile la Steaua.

Sunt doi ani de când nu au drept de promovare. Dacă nu au dat niciun răspuns în doi ani, crezi că vor da un răspuns anul acesta? Cineva ar trebui să iasă în față, să își asume responsabilitatea și să pună cărțile pe față!

«Dom-le, asta e situația, de asta nu vrem să facem o asociere, de asta ținem echipa asta», ca să știe și suporterii, să știm și noi în ce ape ne scăldăm”, a spus Marius Lăcătuș pentru Digi Sport.

Daniel Oprița nu crede că Steaua va obține în viitorul apropiat dreptul de promovare din Liga 2

Steaua nu va face nimic până la finalul sezonului actual de Liga 2, pentru schimbarea structurii clubului, pentru a avea drept de promovare! Este declarația oferită recent de Daniel Oprița.

Dacă informațiile pe care le are antrenorul se confirmă, atunci conducătorilor clubului din Ghencea le va mai rămâne o perioadă scurtă pentru a face demersurile necesare pentru atragerea unui sponsor privat, dacă se dorește cu adevărat asta. Mai rămâne doar perioada dintre sezoane.

E frustrant. Mi-aș fi dorit să fiu și eu în Liga 1, pentru că mi-am câștigat pe teren acest drept. Chiar în primii doi ani am tot sperat pe parcursul campionatului, dar anul ăsta mi-am dat seama că e pierdut încă din prima etapă.

Chiar și eu, care eram mai optimist. E destul de greu, chiar dacă mai apar tot felul de zvonuri. Nu, regulile și legile sunt clare și dacă nu se rezolvă până la începutul campionatului e greu”, a spus Oprița, potrivit VictoryCup, citat de Digi Sport.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unde-va-juca-acasa-corvinul-cand-se-va-construi-noul-michael-klein-19296543

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-discuta-pentru-venirile-unor-jucatori-din-superliga-19296557

https://liga2.prosport.ro/seria-1/capitolul-la-care-ceahlaul-functioneaza-in-regim-de-avarie-19296540

https://liga2.prosport.ro/seria-1/miza-reala-a-clubului-progresul-spartac-nu-este-mentinerea-in-liga-2-19296536

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-se-vedea-la-steaua-precum-alex-ferguson-la-manchester-united-19296531

Răzvan STÎNGĂ 27 Dec. 2023, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă