Tudoreanu se gândește la demisie după eșecul cu SC Bacău. „Este foarte probabil ca din iarnă să vină alt antrenor”

Marius ANGHEL 02 Dec. 2015, 17:46 Liga 2
Tudoreanu se gândește la demisie după eșecul cu SC Bacău.**

După primele zece etape cu rezultate încurajatoare, pentru Rapid CFR a urmat o perioadă neagră, care a făcut ca gruparea suceveană să-și compromită în bună măsură șansele de calificare în play-off. Ultimul eșec, 0-3, pe teren propriu, cu SC Bacău, a tulburat și mai mult apele, iar antrenorul Bogdan Tudoreanu a vorbit pentru prima dată în public despre o eventuală plecare a sa de la conducerea tehnică a echipei.

„Primul vinovat la fotbal este întotdeauna antrenorul și nici nu are cum să fie altfel. M-am pus la dispoziția conducerii clubului încă după partida de la Buzău și este foarte probabil ca din iarnă să vină alt antrenor. După rezultatele din ultima vreme este normal să se vorbească despre demitere, chiar dacă de multe ori am avut și ghinion, pierzând contrar cursului jocului. Cel mai mult îmi pare rău pentru suporteri, care au fost tot timpul alături de echipă și meritau să aibă parte de mai multe satisfacții”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Referitor la meciul cu SC Bacău, sucevenii n-au evoluat tocmai rău vreme de 70 de minute, însă au irosit cu nonșalanță câteva bune ocazii de gol. Soarta meciului a fost decisă de nou-intratul Hurdubei, care a izbutit dubla în decurs de câteva zeci de secunde, iar reușita lui Vraciu, din minutul 77, din penalty, n-a făcut decât să confirme prăbușirea sucevenilor de pe final.

Gruparea suceveană s-a îndepărtat astfel la patru puncte de ultimul loc care asigură prezența în play-off, loc ocupat tocmai de SC Bacău, iar sâmbătă va încheia meciurile oficiale din 2015 în deplasare, la Oțelul Galați.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 02 Dec. 2015, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă