Trifan promite revoluție în fotbalul târgoviștean: „Stadion nou și Chindia în Liga I în sezonul 2014-2015”

Marius ANGHEL 10 Jan. 2013, 15:11 Liga 2
Trifan promite revoluție în fotbalul târgoviștean:**

Omul care reprezintă Consiliul Județean Dâmbovița în Adunarea Generală a Chindiei Târgoviște a început 2013 cu un interviu de colecție, chiar în ziua când roș-albaștrii au reluat pregătirile, la baza proprie. Trifan, care are mari șanse să fie învestit președinte la Târgoviște, spune că la Chindia nu sunt probleme, iar bugetul pentru anul în curs se va situa la 700.000 de euro.

Reprezentantul CJD lansează varianta unui stadion nou-nouț pentru 2014, sezon în care și-ar dori să vadă Chindia pe prima scenă a fotbalului românesc. „Trebuie să fie clar pentru toată lumea. Chindia e un brand al Târgoviștei și așa trebuie să rămână. Nu investim în această echipă să o ducem la Ploiești, la Buzău sau cine mai știe pe unde. Chindia e a dâmbovițenilor”, s-a exprimat Trifan, la câteva luni după ce fostul președinte Mihai Neguț declarase că roș-albaștrii ar putea ajunge la Craiova sau Timișoara în cazul promovării în Liga I.

Se face stadionul?

Mihai Trifan a avansat și varianta super-optimistă a unei arene noi la Târgoviște, care ar urma să fie gata într-un an și jumătate. „Dorința noastră e să facem un stadion la standarde occidentale. Avem deja proiectul, vor urma întâlniri cu autoritățile locale și sperăm să începem treaba. Aș vrea să văd Chindia în 2014-2015 în Liga I, într-o casă nouă”. Despre necesitatea investiției în infrastructură se exprimase și Gică Popescu, în ultimele zile ale lui 2012: „Fără un stadion nou, proiectul de la Târgoviște va muri”.

Altfel, Trifan n-a ezitat să le răspundă contestatarilor, omul trimis de CJD la Chindia devenind ținta unor atacuri murdare, în ultimele săptămâni: „Mulți pun pe primul plan interesele personale. Nu vom evolua niciodată dacă nu vom schimba ceva. Puține lucruri sunt adevărate din cele care s-au scris despre mine și despre Chindia”.

Este de așteptat ca în următoarele zile să apară modificări și în ceea ce privește relația cu presa, după ce mai multe declarații ale conducătorilor au publicate cu… modificări: „Eu nu am spus că mă retrag din sport. La Chindia sunt patru asociați, trebuie să vedem fiecare cu cât sau cu ce contribuie și să facem bugetul. Trebuie să vă spun că am fost nevoit să răspund unor întrebări venite din partea unor oameni care nu au capacitatea să analizeze”.

Dezvăluirile șocante, un fâs!

Angajații clubului au fost terorizați în ultimele zile de anumite personaje, care au promis dezvăluiri șocante, care vor cutremura lumea fotbalului dâmbovițean, românesc și mondial. Ofițerul de presă, contabila sau vicepreședintele clubului au fost măscăriți de o parte a presei locale, care n-a încetat să pună presiune pe club în ultimii ani, inclusiv în perioada când președinte la Târgoviște era Ion Crăciunescu.

750.000 ron a alocat CJ Dâmbovița Chindiei în perioada iulie 2012-decembrie 2012

Articol și foto de Ionuț Marin

Marius ANGHEL 10 Jan. 2013, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă