„Trebuie să fim deștepți ca să învingem Tulcea”

27 Oct. 2011, 15:05 Liga 2
„Trebuie să fim deștepți** ca să învingem Tulcea

În primele două derbyuri dobrogene, Farul nu a dat, dar nici nu a primit gol. A încheiat 0-0 atât cu Viitorul cât și cu Săgeata. Sâmbătă, de la ora 12.45, pe „Farul” vine liderul Delta Tulcea, iar constănțenii speră că vor rămâne neînvinși și după jocul programat în etapa a XI-a.

„Ne așteaptă un joc foarte important pentru noi pe care dacă îl pierdem ne distanțăm, dar în cazul unui succes vom ajunge din nou aproape de locurile fruntașe. Dacă reușim să ne impunem vom câștiga, pe lângă cele trei puncte și un plus de moral pentru finalul turului de campionat”, a spus Marian Pană care a adăugat: „Delta este o echipă robustă, omogenă, dar care ca orice altă echipă are slăbiciunile ei. Sperăm să fim suficient de deștepți pentru a specula aceste slăbiciuni și să ne impunem. Trebuie să avem răbdare și să ne facem jocul nostru obijnuit și cred că astfel ne vom impune”.

Căpușele din lot

Nu toate sunt bune și frumoase pentru Marian Pană. Acesta se plânge de mai mulți jucători care nu vor să pună umărul la promovarea Farului. „Pentru meciul cu Tulcea singurul indisponibil este Ionuț Lupu. La antrenamentul de azi s-a accidentat iar, singur. Cu astfel de jucători nu poți spera nici măcar la salvarea de la retrogradare. Mai sunt câțiva, dar vedem ce va fi în iarnă. Important este că în nucleul de bază am mare încredere și pe ei mă pot baza în orice moment”, a declarat Marian Pană care anunță schimbări în lot, în funcție de buget.

Articol scris de Cristian BANCIU

Foto:fcfarul.ro

27 Oct. 2011, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă