„Trebuie să fim atenți la tot.” Roșu își avertizează jucătorii înaintea meciului de 6 puncte cu FC Brașov

Marius ANGHEL 17 Mar. 2017, 11:58 Liga 2

UTA Bătrâna Doamnă are un meci de 6 puncte la finalul acestei săptămâni, duminică, de la ora 11:00, cu FC Brașov, în etapa a 25-a a Ligii 2. Arădenii întâlnesc una dintre contracandidatele la promovare, „stegarii” aflându-se în acest moment la doar trei puncte în spatele lor. Partida are loc la Șiria, pe stadionul „Otto Greffner”.

Antrenorul utiștilor, Laurențiu Roșu, a spus că și-a studiat adversarul în cele două meciuri oficiale din acest an. „Sunt puternici la faze fixe, așa și au marcat în meciurile cu Olimpia Satu Mare și Dunărea Călărași. Au jucători solizi, înalți, practică un joc direct, caută mingea a doua și atacă. Vom vedea ce va fi duminică, trebuie să fim atenți la tot. Mă interesează în primul rând jocul nostru, dacă practicăm ce ne-am propus, vom avea de câștigat. Brașovul are doar șansa victoriei, altfel pierde contactul cu plutonul fruntaș. E un meci important și pentru ei și pentru noi”, a analizat, potrivit uta-arad.ro, antrenorul Roșu.

„Încercăm să dăm totul și să luăm cele trei puncte. Avem moral foarte bun după două victorii fără gol primit. Sunt convins că vom câștiga, avem și suporterii alături de noi”, a spus și mijlocașul Ionuț Tănase, unul din evidențiații victoriei de la Mioveni.

Presiune pe ambele echipe înaintea meciului de la Șiria

O victorie a UTA-ei cu FC Brașov ar distanța-o la șase puncte în clasament, iar un succes la două goluri sau unul la limită, dar cu puține goluri ar favoriza-o și într-o eventuală situație în care la finalul sezonului cele două echipe s-ar afla la egalitate de puncte. În tur, „stegarii” s-au impus pe teren propriu cu 3-2, cu două goluri înscrise în prelungiri.

„Cred că sunt conștienți și cei de la Brașov că, în cazul în care nu câștigă la Șiria, cam pierd contactul cu plutonul fruntaș. Există destulă presiune atât pe ei, cât și pe noi, dar, cel puțin în ceea ce ne privește, știu că am de-a face cu jucători profesioniști, receptivi la tot ceea ce le cerem să facă. Spre exemplu, multe din greșelile comise la Brăila le-au corectat deja și mai urmează”, a explicat, citat de Sport Arad, Laurențiu Roșu, care i-ar putea avea la dispoziție și pe Curtuiuș și Muntean, doi jucători pe care nu s-a baza în deplasarea de la Mioveni: „Sunt șanse ca măcar unul dintre Curtuiuș și Muntean să fie apți, dacă nu ambii. Sunt bine, azi s-au antrenat normal la Șiria, au și acceptul medicilor să reintre în efort, deci e posibil orice. Au pierdut mai mult de o săptămănă, dar vorbim despre doi jucători care au făcut pregătirea de iarnă foarte bine, de la A la Z și vor fi la nivelul fizic al celorlați jucători în cel mai scurt timp. Din păcate, Burlă și Polgar sunt tot accidentați, pe ei nu vom conta nici duminică”.

În cadrul conferinței de presă, Roșu a anunțat și faptul că i-a detașat pe Vlad, Stahl, Costin și portarul Barna la UTA II pentru meciul cu Național Sebiș.

Marius ANGHEL 17 Mar. 2017, 11:58 Liga 2
Pe aceeași temă