„Trebuie să avem o altă atitudine, să fim alții”. Vâlcenii lui Gane au meci greu acasă, cu Sepsi

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Nov. 2016, 17:29 Liga 2

Doi dintre jucătorii echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Cosmin Piscanu și Florian Pârvu, au acordat astăzi declarații pentru siteul oficial al clubului, în care au vorbit despre partida de mâine, din Zăvoi, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Mijlocașul Cosmin Piscanu (foto principal) crede că echipa sa trebuie să aibă o altă atitudine în jocul cu Sepsi pentru a învinge. „Revin după o accidentare, o perioadă urâtă. Sper să fiu recuperat cât mai bine și să îmi fac datoria pe teren, dacă se va conta pe mine mâine. Victoria este una foarte importantă, trebuie să urcăm în clasament, avem valoare peste locul 12, cel pe care suntem acum. Trebuie să avem o altă atitudine, să ne mobilizăm, să fim alții”, a declarat Piscanu.

Atacantul de bandă Florian Pîrvu a evoluat puțin în acest sezon, dar este gata să dea totul atunci când Jerry Gane va conta din nou pe el: „Cu Sepsi Sfântu Gheorghe este un meci important. Sperăm ca noi să fim cei care vom câștiga, avem nevoie de puncte ca de aer. Chiar dacă venim dupa o înfrângere dureroasă, atmosfera din vestiar este una bună. Locul actual din clasament trebuie să ne facă să muncim și mai mult. Mâine trebuie să intrăm în teren cu o cu totul altă atitudine și să înscriem la fiecare ocazie pe care o avem. Și dintr-o jumătate de ocazie, noi trebuie să înscriem”.

Antrenorul Jerry Gane are destule probleme de lot și nu poate conta pe suspendatul Cătălin Pîrvulescu și accidentații Costin Stoica, Florin Costea, Stepfan Drăghici și Radu Georgescu. Mihai Dina este incert după o contractură musculară și are șanse mici să fie folosit.

Partida CSM Râmnicu Vâlcea – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se va disputa mâine, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal din Zăvoi.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Nov. 2016, 17:29 Liga 2
Pe aceeași temă