„Trebuie neapărat să câștigăm meciul cu Balotești”. ASU Poli are miercuri o dispută importantă în lupta pentru evitarea retrogradării

Marius ANGHEL 22 Nov. 2016, 15:12 Liga 2

Învinsă în weekend de Academica Clinceni, scor 1-0, ASU Politehnica întâlnește în intermediara de miercuri o altă echipă din Ilfov, CS Balotești, tot pe teren propriu, însă într-o confruntare mult mai importantă în privința luptei pentru evitarea retrogradării. Timișorenii au doar trei puncte peste Balotești în clasament, însă și un joc în plus desfășurat.

În perspectiva rămânerii pe loc neretrogradabil, ASU Poli urmând a sta în weekend, în cadrul ultimei etape a turului, antrenorul timișorenilor nu concepe alt deznodământ decât victoria pentru a-și ține sub linia roșie adversarul.

„Trebuie neapărat să câștigăm meciul cu Balotești, dar o putem face doar prin foarte multă muncă. Pentru noi toate meciurile sunt grele. Poate seria de rezultate pozitive pe care am avut-o ne-a schimbat un pic mentalitatea, am crezut că suntem mai fotbaliști. Nu e deloc așa, le-am și spus asta băieților în vestiar după jocul cu UTA, noi trebuie să ne acumulăm punctele cu foarte multă muncă, seriozitate și concentrare”, a declarat, citat de druckeria.ro, antrenorul Sorin Brîndescu.

Pentru confruntarea cu CS Balotești de mâine, de la ora 14:00, ASU Poli nu va putea conta pe închizătorul Mădălin Stancu, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce Daniel Mărgărit e incert după accidentarea din jocul cu UTA.

Dacă ASU Poli stă în ultima etapă a turului, CS Balotești urmează să primească vizita Academicii Clinceni. În celelalte două etape rămase de desfășurat în 2016, timișorenii joacă cu Chindia (d) și CSM Râmnicu Vâlcea (a), iar ilfovenii stau, fiindcă ar fi trebui să întâlnescă Berceniului, și apoi primesc vizita Chindiei.

Marius ANGHEL 22 Nov. 2016, 15:12 Liga 2
Pe aceeași temă