„Trebuie în primul rând să luăm în considerare și posibilitatea retrogradării”

16 Jul. 2012, 13:27 Liga 2

FC Farul a efectuat, zilele trecute, un trial, în care antrenorul Ion Barbu și-a testat noii „marinari”, care au ajuns la echipă din „surse de încredere”, înainte de începerea noului sezon al Ligii a II-a. La sfârșitul meciurilor de testare, Ion Barbu s-a arătat mulțumit, însă acesta va mai avea timp pentru a se decide cine intră în primul 11 și cine pleacă.

După trial, în tribuna oficială l-am putut zări și pe noul „comandant” al FC Farul, Marian Diaconescu, care și-a exprimat punctul de vedere în legătură cu ce va urma pentru FC Farul în campionatul următor.

„Echipa arată ca orice echipă înainte de pregătiri, sperăm să păstrăm câțiva jucători dintre cei tineri. Eu nu pot decide componența echipei, această sarcină îi revine antrenorului Ion Barbu, care va stabili ce crede de cuviință”, a precizat Diaconescu. Întrebat de problemele financiare ale clubului, acesta a răspuns: „Toate cluburile au probleme financiare, dar eu zic că până la startul noului sezon, jucătorii vor fi cu salariile plătite la zi. Avem depus un singur memoriu din echipa veche, dar această problemă se va rezolva. Ținând cont de situația mai dificilă în care suntem acum, sperăm să finalizăm noul sezon pe locurile 1 – 5, însă este greu să ne gândim la promovare, trebuie în primul rând să luăm în considerare și posibilitatea retrogradării. Suntem conștienți că vor rămâne zece echipe în serie, iar dacă se va face o singură serie de Divizia B, atunci trebuie să facem tot posibilul să nu retrogradăm”, ne-a mai spus Marian Diaconescu.

Cei tineri vor avea lângă cine să crească, aceștia se vor antrena alături de jucători cu experiență în Divizia A, ca George Curcă. „Cred că sunt cel mai în vârstă din echipă, dar mă înțeleg foarte bine cu toată lumea, și sper ca dintre acești tineri, câți mai mulți să rămână la echipă și să confirme. Vom forma un lot bun, și vom încerca să atacăm promovarea, dar rămâne de văzut ce va urma”, a declarat George Curcă.

Sursa: Cuget Liber

16 Jul. 2012, 13:27 Liga 2
Pe aceeași temă