Concordia Chiajna și-a luat încă un jucător campion al Ligii 2 cu ”FC U” Craiova. Adrian Voicu a semnat cu ilfovenii. Fotbalistul care continuă să lipsească nemotivat de la pregătire

Marius ANGHEL 18 Jun. 2021, 09:39 Liga 2

Concordia Chiajna a anunțat în mod oficial încă o achiziție pentru noul sezon de Liga 2, a patra. Cu un total de 24 de fotbaliști în lot în acest moment, după ce la reunire a avut 21, trupa ilfoveană pregătită de Claudiu Niculescu a efectuat, joi, vizita medicală.

Younes și Marc s-au alăturat lotului, Adrian Voicu a semnat cu Concordia Chiajna

La vizita medicală programată joi la Policlinica din Chiajna, printre jucătorii Concordiei s-au aflat și Hamza Younes și Andrei Marc, care lipsiseră motivat de la reunirea petrecută miercuri. Absentează în continuare, nemotivat, Diogo Rosado, însă în lot a apărut Adrian Voicu, ultima dată la U Craiova 1948 SA.

Astfel, după Marian Anghelina, Nini Popescu și Raul Palmeș, Adrian Voicu devine a patra achiziție perfectată de Concordia pentru noul sezon. La fel ca Anghelina, și Voicu vine de la nou-promovata în Liga 1 ”FC U” Craiova.

În sezonul recent încheiat de Liga 2, Voicu a evoluat pentru Turris Oltul Turnu Măgurele, în 10 jocuri (769 minute), în care a înscris două goluri, și U Craiova 1948 SA, unde a ajuns în iarnă. La olteni a prins 12 meciuri (521 minute), fără să înscrie.

Atacantul originar din București n-a fost păstrat în lot de Craiova, după promovarea în Liga 1, iar acum a semnat pe un sezon, cu drept de prelungire, cu Concordia Chiajna, unde va încerca o nouă accedere în prima ligă. În cariera sa a mai jucat pentru FC Voluntari, Olimpia Satu Mare sau Dacă-Getica București.

”«Vulturii verzi» au început miercuri treaba, iar astăzi au efectuat vizita medicală la Policlinica Chiajna. La examenul clinic au fost prezenți 24 de jucători, singurul absent fiind Diogo Rosado, care nu a fost prezent nici la reunirea lotului. Tot astăzi, elevii lui Claudiu Niculescu au programat un antrenament la propria bază sportivă.

Începând de joi, Concordia a fost întărită cu atacantul Adrian Voicu (28 ani), care a evoluat ultima dată la FC U Craiova. Alte echipe la care a mai jucat de-alungul timpului au fost AFC Turris Oltul Turnu Măgurele, FC Voluntari, Daco Getica și Olimpia Satu Mare. Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe reușite în tricoul alb-verde!”, a transmis Concordia Chiajna.

Amicale cu FC Voluntari și FCSB pentru Concordia

Trupa ilfoveană a comunicat și două amicale stabilite pentru perioada următoare. Concordia Chiajna va întâlni formațiile de Liga 1 FC Voluntari și FCSB.

”Amicale tari pentru băieții noștri.
Concordia Chiajna va susține mai multe meciuri de verificare în perioada următoare. În primele jocuri amicale, echipa noastră va întâlni pe FC Voluntari (26 iunie) și FCSB (1 iulie)”, a comunicat clubul din Chiajna.

Foto: Cătălin Ciupureanu, Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Concordia Chiajna

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-s-a-reunit-cu-21-de-jucatori-ilfovenii-au-avut-sase-noutati-la-primul-antrenament-iar-sase-jucatori-din-campionatul-trecut-au-plecat-lotul-complet-19189363

https://liga2.prosport.ro/seria-1/detaliile-transferului-lui-alexandru-albu-de-la-concordia-chiajna-la-rapid-cat-primesc-ilfovenii-cate-procente-pastreaza-si-ce-salariu-va-avea-fundasul-19189357

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-concordia-a-mai-perfectat-un-transfer-unul-dintre-capitanii-csikszeredei-a-crescut-la-honved-si-e-considerat-de-ilfoveni-un-jucator-polivalent-19188854

Marius ANGHEL 18 Jun. 2021, 09:39 Liga 2
Pe aceeași temă