Concordia Chiajna a făcut primele transferuri! Ilfovenii au adus doi jucători cu experiență în Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 12 Jun. 2021, 16:17 Liga 2
Concordia Chiajna a făcut primele transferuri! Ilfovenii au adus doi jucători cu experiență în Liga 2

Concordia Chiajna a făcut primele două mutări pe piața transferurilor. Ilfovenii au adus doi jucători deocamdată, cu experiență la nivelul Ligii 2. Este vorba de fundașul Marian Anghelina (30 de ani, ex U Craiova 1948 SA) și mijlocașul Nini Popescu (27 de ani, ex CSM Reșița).

Auraș Brașoveanu, președinte Concordia Chiajna: ”Negocierile au fost făcute cu discreție” 

Noutățile au fost confirmate de președintele clubului ilfovean, Auraș Brașoveanu, care a recunoscut că echipa pe care o reprezintă nu va mai fi atât de vocală în ceea ce privește jucătorii pe care îi dorește. Strategia se bazează pe anumite aspecte legate de o așa-zisă concurență neloială, pentru ca alte echipe să nu intre pe fir și să încerce să ia jucătorii cu care se discută.

”L-am adus pe Anghelina, l-am adus și pe Nini Popescu, care a fost la Petrolul, la Reșița. Am făcut-o cu discreție, pentru a nu ne îngreuna negocierile”, a declarat președintele Concordiei Chiajna, pentru Metropola TV.

Marian Anghelina și Nini Popescu au semnat cu Concordia

Marian Anghelina a venit la Concordia Chiajna după ce și-a încheiat conturile cu U Craiova 1948 SA. După ce oltenii au promovat în Liga 1, fundașul a fost anunțat că nu mai este nevoie de serviciile sale, deși a prins, în stagiunea trecută, 17 meciuri, dintre care în șapte a fost titular, și a marcat de două ori.

Anghelina a mai evoluat pentru CS Mioveni, Ripensia, Dacia Unirea Brăila, CSM Slatina, FC Botoșani.

Nini Popescu a evoluat stagiunea trecută la CSM Reșița, echipă care a retrogradat în Liga 3. A fost un jucător destul de important acolo, întrucât a evoluat în 16 meciuri în Liga 2, dintre care în opt a fost titular, și a marcat de două ori.

Înainte, mijlocașul ploieștean a mai evoluat pentru Unirea Slobozia, SCM Gloria Buzău, Petrolul și Campionii FC Argeș.

Ilfovenii își doresc, pe lângă Anghelina, încă cel puțin un jucător de la ”FC U” Craiova. Portarul Mario Enache e dorit sub formă de împrumut.

Auraș Brașoveanu, despre plecarea lui Andrei Hergheligiu: ”O colaborare care s-a terminat în termeni amiabili” 

Concordia Chiajna s-a despărțit, oficial, și de un jucător până acum. Este vorba de atacantul Andrei Hergheligiu (29 de ani), care a discutat pentru Liga2.ro despre plecarea de acolo.

Acum, președintele ilfovenilor și-a spus la rândul său punctul de vedere, în ceea ce privește încheierea colaborării dintre cele două părți.

”A fost o discuție în care ambele părți și-au prezentat nemulțumirile privind sezonul trecut. Am ajuns la concluzia că ar fi mai bine să încheiem colaborarea. O colaborare care s-a terminat în termeni amiabili, am rămas prieteni. Niciodată nu poți să spui niciodată și e posibil să se întoarcă. Dar momentan ambele părți au ajuns la un acord, că e mai bine așa”, a punctat conducătorul.

Hergheligiu era golgheterul Concordiei cu cele 7 goluri înscrise în sezonul trecut, la egalitate cu Azdren Llullaku (foto principal).

Salariile au scăzut la Concordia Chiajna, dar bonusurile de performanță sunt mai mari 

Concordia Chiajna va fi mai reținută în ceea ce privește obiectivul pentru sezonul următor, după cum a punctat Auraș Brașoveanu. Ar fi greșit, crede el, să se vorbească din nou de promovare, mai ales că formația din Chiajna a fost departe în ultimele sezoane de acest obiectiv.

”Nu vom mai vorbi de promovare, pentru că așa am stabilit. Am ratat promovarea sezoanele trecute și considerăm că nu ar fi oportun pentru club să mai vorbim despre asta. Consider că sezonul următor al Ligii 2 va fi atractiv, atât pentru spectatori, telespectatori, dar și pentru eventuali parteneri, sponsori. A fost o premieră sezonul trecut cu promovarea Mioveniului, o premieră pe care sper ca echipele de Liga 2 să o repete în fiecare an.

(N.r.- Despre salariile de la echipă) Aș putea să spun că au rămas aceleași salarii ca sezonul trecut, dar în alte condiții de plată. Adică, marea majoritate a banilor e reprezentată de bonus. Salariul lunar a scăzut, a mai spus Auraș Brașoveanu.

Concordia Chiajna va începe pregătirile pentru noul sezon de Liga 2 în data de 17 iunie.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/wp-admin/post.php?post=19188828&action=edit

Răzvan STÎNGĂ 12 Jun. 2021, 16:17 Liga 2
Pe aceeași temă