Transfer bombă la ”U” Cluj! Gabi Tamaș a refuzat Dinamo și U Craiova și a semnat cu echipa din Liga 2. Prima reacție a fundașului și prezentarea specială pe care i-a făcut-o noul său club

Vlad MĂCICĂȘAN 02 Aug. 2020, 17:02 Liga 2
Transfer bombă la ”U” Cluj! Gabi Tamaș a refuzat Dinamo și U Craiova și a semnat cu echipa din Liga 2. Prima reacție a fundașului și prezentarea specială pe care i-a făcut-o noul său club

Gabriel Tamaș, care în această vară s-a despărțit de Astra, a semnat un contract pe un an cu Universitatea Cluj. Mutarea este una surprinzătoare, mai ales că fundașul central în vârstă de de 36 de ani era dorit de U Craiova, Dinamo și Rapid.

Cu aceste echipe Gabi Tamaș a negociat înainte să semneze cu ”U” Cluj, dar Daniel Stanciu l-a convins să i se alăture la Universitatea Cluj, în Liga 2.

Contractul cu numărul 20 pentru Gabi Tamaș. ”Am ales acest club în primul rând pentru fani”

Este al 20-lea contract pe care Gabi Tamaș îl semnează în cariera sa, una impresionantă, cu echipe precum Galatasaray, Spartak Moscova, Auxerre, West Bromwich sau Watford. Fundașul central are și 59 de partide în echipa națională.

Gabi Tamaș a semnat în 2013 și cu CFR Cluj, dar a stat doar 6 zile la rivala Universității. Atunci, fundașul a fost filmat într-un bar, iar conducerea CFR i-a dat un ultimatum, fapt care l-a supărat pe jucător și a decis rezilierea contractului.

„Sunt încântat de venirea la ”U”. Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România. M-a atras faptul că aici este un club de tradiție, cu o istorie atât de lungă. Potențialul acestei echipe este uriaș și pot spune că FC Universitatea Cluj merită să ajungă iar sus, în prima ligă, acolo unde îi este locul, iar la asta vreau să contribui și eu. Mi-ar plăcea să mă retrag din fotbal de la ”U”, ar fi un lucru frumos”, a spus Tamaș, citat de fcucluj.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Clip de prezentare de senzație pentru Gabi Tamaș la ”U” Cluj

Universitatea Cluj și-a prezentat în stil de echipă mare cel mai important transfer. Venirea lui Gabi Tamaș a fost anunțată cu un clip de prezentare, pe modelul pe care îl folosesc echipele importante din vestul Europei. Fanii au fost ținuți în suspans câteva momente, în primele imagini cu Gabi Tamaș nefiindu-i dezvăluită față.

Acesta intră în vestiar cu mască și șapcă, iar “misterul” este dezvăluit abia când acesta își scrie numele unde se scrie primul “11” al echipei clujene înainte de fiecare meci.

Gabi Tamaș și-a ales numărul 30, pe care l-a purtat în cea mai mare parte a carierei, iar primul care îl întâmpină este antrenorul Adrian Falub, alături de care fundașul va avea obiectiv promovarea în Liga 1.

https://www.facebook.com/FCUCluj/posts/3501877056498181

Gabi Tamaș și-a reziliat contractul cu Astra la sfârșitul lunii iunie

ProSport a aflat că Tamaș și-a încheiat înțelegerea cu formația giurgiuveană din Liga 1 din motive personale, pe 25 iunie, când echipa sa a jucat un amical cu CS Mioveni.

Gabi Tamaș a fost transferat de Astra, în vara anului trecut, de la Hapoel Haifa, pentru suma de 20.000 de euro.

300.000 de euro este cota lui Gabi Tamaș, conform transfermarkt.com

1 gol a dat Gabi Tamaș în 23 de partide bifate pentru Astra

În această vară, ”U” Cluj i-a achiziționat pe portarul Vlad Muțiu (25 de ani, ex Farul) și mijlocașii Laurențiu Rus (35 de ani, ex CSM Reșița), Daniel Novac (32 de ani, ex Chindia Târgoviște) și Alexandru Negrean (19 ani, ex Viitorul Pandurii).

Vlad MĂCICĂȘAN 02 Aug. 2020, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă