CS Mioveni a pierdut in extremis amicalul cu Astra. ”Dubla” lui Gabriel Șerban a decis jocul desfășurat la Ploiești

Marius ANGHEL 25 Jun. 2020, 13:14 Liga 2
CS Mioveni a pierdut in extremis amicalul cu Astra. ”Dubla” lui Gabriel Șerban a decis jocul desfășurat la Ploiești

CS Mioveni a desfășurat astăzi, joi, la Ploiești, pe stadionul Astra, primul meci amical din această perioadă de pregătire înainte de play-off-ul de promovare din Liga 2, pe care îl începe în mai puțin de două săptămâni. Trupa din Liga 1 s-a impus cu 2-1, cu un gol decisiv marcat în minutele de final.

După ce a desfășurat amicale în această perioadă de pandemie cu Rapid (2-2, la Giurgiu) și Petrolul (0-0, pe Ilie Oană), Astra a acceptat să joace un test și cu CS Mioveni, altă echipă din play-off-ul Ligii 2. Partida s-a desfășurat astăzi, începând de la ora 11:00, pe stadionul din Ploiești al echipei de Liga 1. În schimb, pentru argeșeni, acesta a fost primul joc de pregătire.

”Dublă” Gabriel Șerban pentru Astra, Măzărache a înscris pentru Mioveni

După o primă repriză încheiată la egalitate, Astra a deschis scorul în minutul 50, prin mijlocașul de 20 de ani Gabriel Șerban. Acesta a punctat cu un șut la vinclu, de la 20 de metri, în stânga lui Valentin Sima.

CS Mioveni a egalat în minutul 61, prin Simon Măzărache, care a rămas singur cu portarul după o acțiune personală, după ce a preluat cu călcâiul de lângă un fundaș al Astrei.

Golul victoriei Astrei a venit în minutul 90. Același Gabi Șerban a șutat de la 20 de metri pe direcția portarului, a lui Bogdan Preda, care a greșit și a scăpat mingea în plasă.

 

CS Mioveni debutează în play-off-ul Ligii 2 cu Rapid, meciul fiind programat pentru ziua de marți, 7 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Orășenesc.

Astra joacă luni, 29 iunie, următorul meci oficial din Liga 1, la Giurgiu, cu FCSB, în etapa a 5-a a play-off-ului.

Astra, prima repriză: Bolboașă – David Bruno, Graovac, C-tin. Dima, Radunovic – Crepulja, Seto – Răduț, Budescu, Balaure – Alibec
Astra, repriza a doua: Silveanu – Graur, C. Avram, Gab. Simion, Riza (probe, Metaloglobus) – Gab. Șerban, Al. Ioniță – Val. Gheorghe, Stahl, D. Gheorghe – Fatai
Antrenor: Bogdan Andone

CS Mioveni: F. Croitoru – Ghiță, Beța, Burnea, Alexe, R. Costin, M. Șerban, Rădescu, Massaro, Coșereanu, Măzărache
Au mai jucat: Val. Sima, Bg. Preda – Albăstroiu, Rob. Gherghe, Trașcu, Ed. Stoica, Anghelina, Ișfan, C. Șerban, Hergheligiu, Val. Balint
Antrenor: Claudiu Niculescu

Marius ANGHEL 25 Jun. 2020, 13:14 Liga 2
Pe aceeași temă