Totul pentru promovarea în Liga 1! Gestul pe care îl face Concordia Chiajna față de suporterii săi înaintea returului barajului cu Chindia

Marius ANGHEL 24 May. 2022, 16:08 Liga 2
Totul pentru promovarea în Liga 1! Gestul pe care îl face Concordia Chiajna față de suporterii săi înaintea returului barajului cu Chindia

Concordia Chiajna a reușit surpriza în manșa tur a barajului de promovare/menținere în Liga 1 cu Chindia Târgoviște, pe care a învins-o pe teren propriu cu scorul de 2-1 și speră într-o revenire în elită după trei ani petrecuți în Liga 2. Pentru a reușit acest lucru, echipa ilfoveană are nevoie de cel mult un egal la Ploiești, duminică, în jocul retur cu dâmbovițenii.

Trupa antrenată de Ianis Zicu face tot ce ține de ea pentru a se întoarce în Liga 1. Inclusiv își ia suporterii după ea la Ploiești, clubul anunțând astăzi, 24 mai, că organizează deplasarea doritorilor care vor să încurajeze echipa pe stadionul ”Ilie Oană”.

Concordia a învins Chindia cu 2-1 în manșa tur a barajului. Returul are loc la Ploiești

Ocupanta locului 5 din 6 în play-off-ul Ligii 2 a învins clasata pe locul 7 din 10 în play-out-ul Ligii 1 cu scorul de 2-1 la Chiajna, în meciul tur al barajului de promovare/menținere în Liga 1. Daniel Florea (50′) a înscris pentru Chindia, în timp ce Adrian Voicu (58′ – penalty) și Andrei Pițian (68′ – autogol) au marcat pentru trupa din Chiajna.

Returul este programat duminică, de la ora 18:15, la Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană”, acolo unde îți dispută meciurile de pe teren propriu echipa din Târgoviște.

Concordia oferă transport și bilete gratuite suporterilor care vor să încurajeze echipa pe ”Ilie Oană”

Pentru acest joc, Concordia și-a anunțat public suporterii că organizează deplasarea loc la Ploiești și le oferă bilete gratuite.

”Concordia Chiajna este alături de suporterii săi: Transport și bilete gratuite la meciul retur cu Chindia Târgoviște
Clubul Sportiv Concordia Chiajna vine în sprijinul suporterilor care vor să susțină echipa noastră în manșa retur a barajului cu Chindia Târgoviște, programat duminică, 29 mai, de la ora 18.15, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești.
Toți cei care vor să fie alături de băieții noștri în tribunele stadionului ploieștean vor beneficia de transport și bilete gratuite din partea clubului. Cei care doresc să vină alături de noi sunt rugați să lase un mesaj pe whatsapp, la numărul 0751194600, până vineri, 27 mai, ora 12.00. Plecarea spre Ploiești va avea loc duminică, 29 mai, la ora 16.00, de la stadionul „Concordia”.
Vă așteptăm să fiți alături de băieții noștri în număr cât mai mare pentru a ne bucura la finalul meciului de promovarea în Liga 1!
HAI CONCORDIA! HAI „VULTURII” VERZI!”, a transmis Concordia Chiajna.

Concordia Chiajna a jucat ultima dată în Liga 1 în sezonul 2018-2019.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 24 May. 2022, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă