„Totul e pe muchie de cuțit și soarta Oțelului e undeva pe sârmă în această iarnă”. Cristi Munteanu știe cum echipa gălățeană poate fi salvată

Marius ANGHEL 16 Dec. 2015, 18:07 Liga 2

Demisionar din funcția de manager sportiv de la Oțelul, Cristi Munteanu nu a mai însoțit echipa gălățeană în ultimele două meciuri din acest an. La Pojorâta a cedat cu 0-4, iar apoi a câștigat cu 3-0 împotriva Rapidului din Suceava. Fostul conducător al Oțelului a semnat apoi cu Delta Dobrogea Tulcea, echipă din Liga 3, însă cu gândul a rămas alături de formația din Galați.

Munteanu a vorbit la Divizia Locală, de la Digi24 Galați, despre șocul produs de plecarea sa de la echipă. „Babicu” s-a bucurat că Oțelul s-a mai depărtat în sfârșit de Ceahlăul Piatra Neamț, în lupta de evitare a ultimului loc din clasamentul Seriei I, retrogradabil direct. Cristi Munteanu este de părere că Oțelul se poate salva de la retrogradare doar dacă vreun investitor, Consiliul Local Galați sau Primăria, vor veni lângă club!

„E posibil ca echipa să fi avut nevoie de un șoc. Bine, eu am plecat imediat după meciul cu Brăila, deci a fost șocul cu Pojorâta. Ă‚la da șoc! E important că băieții au terminat cu victorie, e foarte important. De multe ori ultima impresie contează. M-am bucurat că s-au desprins de Ceahlăul Piatra Neamț, pentru că – știți foarte bine – ultima poziție nu prinde nici măcar play-out-ul. În condițiile astea, cred că Oțelul, dacă va veni cineva – un investitor sau Consiliul Local, Primăria -, vor face câteva transferuri și nu va fi problemă de retrogradare. Dacă nu, situația e foarte dificilă, vă spun, pentru că e greu să continui activitatea fără să vină vreun ban de nicăieri. E aproape imposibil, de asta spun că, practic, totul e pe muchie de cuțit și soarta Oțelului e undeva pe sârmă în această iarnă”, a spus Cristi Munteanu la Digi24 Galați.

De curând, FC Oțelul a scăpat de una dintre cele mai mari probleme de care depindea rămânerea clubului în viață. În urma aplicării legii amnistiei fiscale, ANAF a anulat datoria de 5 milioane de euro care îi fusese imputată gălățenilor în 2013.

Marius ANGHEL 16 Dec. 2015, 18:07 Liga 2
Pe aceeași temă