Toți fug de Iași! Mulțescu a refuzat-o și el pe CSMS

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 17:38 Liga 2
Toți fug de Iași!** Mulțescu a refuzat-o și el pe CSMS

Incertitudinea se prelungește la clubul din Copou. În timp ce antrenorul în acte Costel Enache se ocupă de pregătirea echipei, dar asigură mai mult un interimat, oficialii ieșeni negociază în fiecare zi cu alt antrenor și sunt refuzați sistematic. După Ion Viorel și Basarab Panduru, nici Gigi Mulțescu nu va urca prea curând în Copou. Fostul antrenor al lui Dinamo a fost contactat de către conducerea clubului CSMS, dar a refuzat pe motiv că așteaptă oferte de la un club din străinătate.

„Am vorbit ieri (n.r. joi) la telefon cu cei de la Iași, dar deocamdată nu se pune problema să vin la CSMS. Îmi place orașul, am fost la un pas de a veni în Copou când echipa era în Liga I, dar acum aștept o ofertă din străinătate și nu cred că cei de la Iași au timp să aștepte. Deocamdată nu se pune problema să vin la CSMS”, a declarat Gigi Mulțescu.

Până la găsirea unui nou antrenor, antrenamentele sunt coordonate de Costel Enache. Din cauza situației existente la club oficialii din Copou au refuzat și la ideea de a mai pleca într-un cantonament de câteva zile, așa cum se preconizase inițial.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 17:38 Liga 2
Pe aceeași temă