„Țin neapărat să-i bat pe cei de la Dinamo”

11 Apr. 2012, 18:01 Liga 2

Tehnicianul echipei FC Botoșani este mult mai atent în pregătirea meciului cu Dinamo II astfel încât elevii săi să fie concentrați sută la sută. Costel Orac spune că FC Botoșani nu își mai poate permite să piardă puncte pe teren propriu așa cum s-a întâmplat la meciul cu Dunărea Galați.

„Orice joc trebuie tratat cu seriozitate dacă vrem să ne respectăm meseria. Orice adversar care trebuie respectat. Și Dunărea Galați era la retrogradare când a jucat la noi și s-a dovedit că meciul nu a fost ușor. Trebuie să învățăm din situații de genul acesta. Dacă aveam cele două puncte eram mult mai aproape de obiectivul propus și sper să fi tras învățăminte din faptul că niciodată nu e bine să consideri un joc ușor. Eu sper că au început să prindă gustul victoriei și că au învățat din meciul cu Galațiul”, a spus Costel Orac.

„Sunt anumiți jucători care au calitate și trebuie să fii mai atent dar un singur jucător nu poate face foarte multe. Poate avea anumite sclipiri. Trebuie să ai o atenție mai sporită față de acel jucător”, a adăugat tehnicianul botoșănean.

Fost jucător la Dinamo, Costel Orac spune că nu va avea milă de câinii mici și vrea să câștige meciul de vineri. Tehnicianul botoșănean susține că la Dinamo a învățat că trebuie să trateze cu seriozitate fiecare meci și să-și dorească victoria.

„Ca să putem atinge obiective gen promovare trebuie să joci constant bine. Altfel nu ai cum să câștigi jocul și să-ți atingi obiectivul. Țin neapărat să-i bat pe cei de la Dinamo. Poate mai mult decât pe alte echipe. Nu din răzbunare ci pentru că așa am fost crescut de Dinamo. În perioada cât am fost eu la Dinamo asta era gândirea. Și acum se încearcă dar depinde și de material”, a spus Costel Orac.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

11 Apr. 2012, 18:01 Liga 2
Pe aceeași temă