Țîcă Zamfir: „Nu am făcut campanie electorală la Târgoviște!”

18 Jul. 2012, 16:50 Liga 2
Țîcă Zamfir:**

Atacat dur în ultimele săptămâni dintr-o parte a presei locale, partizană a noii conduceri a Consiliului Județean Dâmbovița, nașul lui Gică Popescu se apără, precizând că pe perioada campaniei electorale pentru alegerile locale s-a aflat acasă, la Craiova.

„Eu le-am luat drept glume la început, dar așa ceva nu se mai poate. Am tot luat brânciuri de la niște persoane. Lumea știe cine este Nicolae Zamfir și cu ce se ocupă. Sunt antrenor emerit, am făcut fotbal și vreau să fac fotbal în continuare, fără vreun amestec cu polica din Dâmbovița. Nu s-a pus problema să vorbesc vreodată cu părinții jucătorilor, așa cum s-a tot scris. Asta în primul rând. În al doilea, eu nu am fost în Dâmbovița în perioada alegerilor. Cum s-a terminat finala de la juniori A, am mers acasă, la Craiova”.

Surpriza de la ColumnaTV

În această seară, Zamfir va participa la un talkshow pe teme sportive la postul Columna TV unde va proba, cu documente, că nu este simpatizant al PDL Dâmbovița, apartenență de care este acuzat de cotidianul Jurnal de Dâmbovița. Concret, Zamfir este pregătit să prezinte un… carnet de membru PSD, întocmit cu mai mulți ani în urmă.

Articol scris de Ionuț MARIN

18 Jul. 2012, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă