Tiberiu Curt, îndemn înaintea ultimelor etape din sezonul regular al Ligii 2: ”Hai să vorbim doar despre fotbal după meciuri”

Marius ANGHEL 12 Mar. 2021, 19:12 Liga 2
Tiberiu Curt, îndemn înaintea ultimelor etape din sezonul regular al Ligii 2: ”Hai să vorbim doar despre fotbal după meciuri”

În afară de ”U” Cluj, Farul Constanța este o altă echipă din Liga 2 care în ultima perioadă s-a plâns față de arbitrajul pe care l-a avut la jocuri, ultimul exemplu dat fiind deplasarea de la Slatina, unde i s-a anulat un gol valabil.

După victoria la ”masa verde” primită în urma partidei nedisputate nici la reprogramare cu ”U” Cluj, Farul a urcat pe loc de play-off, însă accederea în acest turneu de promovare nu este sigură. ”Marinarii” mai au doar două jocuri de disputat în ultimele trei etape rămase din acest sezon regular, astfel că au ceva emoții.

Tiberiu Curt nu mai vrea greșeli de arbitraj: ”Să sperăm că experimentele s-au oprit la Slatina”

Managerul Tiberiu Curt își dorește ca erorile de arbitraj să se fi încheiat, iar accederea în play-off să se facă doar prin prestațiile jucătorilor. Conducătorul Farului a avut un mesaj pentru arbitri înaintea jocului cu Fotbal Comuna Recea.

”Să sperăm că experimentele s-au oprit la Slatina, că s-au consumat greșelile împotriva noastră, fiindcă au fost cât pentru trei sezoane. Hai să vorbim doar despre fotbal după meciuri, pentru că altfel eforturile noastre sunt în zadar și chiar fotbalul va avea de suferit ca și credibilitate și dezvoltare”, a declarat, citat de site-ul oficial al Farului, Tiberiu Curt.

Farul mai are meciuri cu Recea și ”FC U” Craiova în ultimele trei etape ale sezonului regular

În acest moment, Farul ocupă locul 6 în Liga 2, cu 28 de puncte acumulate în 17 meciuri, fiind la egalitate cu Petrolul, FK Csikszereda, Dunărea Călărași și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, doar ultima având un golaveraj inferior ”marinarilor” și situându-se mai joc în clasament, pe 7.

Farul mai are meciuri de jucat cu Fotbal Comuna Recea (13 martie, ora 11:00, acasă) și U Craiova 1948 SA (deplasare). În ultima etapă va sta.

Declarații înaintea jocului dintre Farul și Fotbal Comuna Recea au făcut și Ianis Zicu și Paul Antoche, din partea constănțenilor, și Florin Fabian, din partea maramureșenilor.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-se-concentreaza-doar-pe-partida-cu-fotbal-comuna-recea-dupa-victoria-la-masa-verde-cu-u-cluj-ce-au-declarat-ianis-zicu-si-paul-antoche-despre-victoria-de-la-19174055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/schimbare-radicala-de-atitudine-la-fotbal-comuna-recea-declaratie-total-surprinzatoare-a-lui-florin-fabian-despre-meciul-cu-farul-19174075

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-farul-castiga-la-masa-verde-meciul-nedisputat-nici-la-reprogramare-cu-u-cluj-clasamentul-ligii-2-sufera-modificari-importante-cu-trei-etape-inainte-de-fi-19173809

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-reactionat-dupa-ce-a-pierdut-la-masa-verde-meciul-nedisputat-cu-farul-ardelenii-dau-vina-pe-frf-ca-influenteaza-lupta-pentru-play-off-ul-de-promovare-cat-19173926

Marius ANGHEL 12 Mar. 2021, 19:12 Liga 2
Pe aceeași temă