Schimbare radicală de atitudine la Fotbal Comuna Recea. Declarație total surprinzătoare a lui Florin Fabian, despre meciul cu Farul

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 12 Mar. 2021, 15:53 Liga 2
Schimbare radicală de atitudine la Fotbal Comuna Recea. Declarație total surprinzătoare a lui Florin Fabian, despre meciul cu Farul

Fotbal Comuna Recea este surpriza plăcută a acestui început de an, în care nu a pierdut și a scos cinci puncte. Acum, maramureșenii, în etapa a 19-a, se vor deplasa pe terenul Farului. Confruntarea are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Florin Fabian: ”Nu joacă nici tradiția, nici numele jucătorilor” 

Antrenorul Florin Fabian, sub comanda căruia Fotbal Comuna Recea a început să arate total diferit, a oferit o declarație extrem de îndrăzneață, chiar înaintea jocului cu echipa lui Ianis Zicu. A afirmat că nu îl interesează numele, forța de care a dat dovadă Farul sau alte aspecte, fiind concentrat pe victorie și cele trei puncte.

Încrederea este la cote maxime în tabăra maramureșenilor, la cum a lăsat de înțeles Florin Fabian.

Pe mine nu mă sperie nicio echipă din Liga 2, am mai spus asta de mai multe ori. Nu joacă nici tradiția, nici numele jucătorilor, trebuie să demonstrezi pe teren că ești mai bun”, a declarat Florin Fabian, citat de Glasul Maramureșului.

Atacantul Marius Coman a oferit și el o scurtă declarație înaintea jocului cu Farul și este la fel de motivat. E convins că Fotbal Comuna Recea poate lua și acum cele trei puncte, așa cum s-a întâmplat chiar runda trecută:

Suntem încrezători în forțele noastre și vom juca la victorie și acest meci”.

Fotbal Comuna Recea, cinci puncte în trei meciuri 

Fotbal Comuna Recea este, așadar, neînvinsă în 2021, chiar dacă a avut adversari puternici, doi dintre ei care vor în play-off-ul Ligii 2. În prima partidă din acest an a remizat cu Concordia Chiajna, pe teren propriu, scor 0-0, iar apoi a scos un punct și cu CS Mioveni, în deplasare, scor 1-1. Runda a 18-a a adus victoria, 1-0 acasă cu Universitatea Cluj.

Fotbal Comuna Recea a adunat 19 puncte în 16 partide, bilanț care o situează acum pe locul 13. Farul e mai sus, pe poziția a 6-a, cu 28 de puncte după 17 meciuri.

Foto: ACSF Maramureș Recea

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 12 Mar. 2021, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă