Tensiuni la FC Brașov. El Azzouzi e iritat din cauza situației sale și a restanțelor, un alt jucător vrea să plece

Adi MARICA 02 May. 2022, 19:23 Liga 2
Tensiuni la FC Brașov. El Azzouzi e iritat din cauza situației sale și a restanțelor, un alt jucător vrea să plece

FC Brașov a avut o săptămână de pauză în campionat, dar nu e ocolită de probleme.

Zakaria El Azzouzi (25 de ani) e total nemulțumit de statutul său la echipă, unde a devenit rezervă. Mai mult, atacantul de origine marocană are și motive de nemulțumire de ordin financiar.

Dacă majoritatea jucătorilor au acceptat să-și primească restanțele financiare luna viitoare, El Azzouzi își cere banii și amenință că se va adresa la FIFA!

Săptămâna trecută, El Azzouzi nu s-a prezentat la două antrenamente, motivând că este bolnav, iar vineri, la antrenamentul de dimineață, a avut un schimb de replici tensionat cu croatul Marko Tesija!

El Azzouzi, jucător talentat, caracter dificil

El Azzouzi este golgheterul echipei, cu cinci goluri marcate, din care patru cu puștii de la Unirea Constanța și unul cu Concordia Chiajna.

Jucător cu potențial uriaș, marocanul este descris de colegi ca un caracter extrem de dificil. Cum la Brașov nu a rupt gura târgului, asta deși are unul dintre cele mai mari contracte din lot, cel mai probabil atacantul își va căuta o altă destinație în această vară.

În cariera sa, la seniori a mai evoluat pentru Ajax II, Twente Enschede, Sparta Rotterdam, SBV Excelsior, FC Emmen și FC Volendam, toate din Olanda.

Pentru FC Brașov a evoluat în 17 meciuri (900 de minute), între care în 11 a fost titular și de nouă ori a fost înlocuit.

Răzvan Andronic se cere afară de la FC Brașov

Mijlocașul Răzvan Andronic (22 de ani), adus în această iarnă la FC Brașov, nu a confirmat așteptările, deși Ioan Mărginean credea că a dat lovitura spunând că l-a ”suflat” de sub nasul celor de la Steaua.

”Andronic nu s-a înțeles cu Steaua la contract și vine la noi. Eu am o relație corectă cu Neluțu Varga. Mi-a permis să îl transferăm definitiv pe Răzvan Andronic, în coproprietate”, spunea Mărginean.

Andronic nu a reușit să se impună ca titular, iar la ultimele meciuri nici nu a mai prins lotul. Cum fotbalistul nu s-a adaptat la Brașov, a cerut conducerii să-i achite două salarii restante și să fie lăsat la să plece încă de acum.

Andronic a prins doar 56 de minute în patru meciuri la FC Brașov.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-sta-in-campionat-si-s-a-distrat-intr-un-amical-cu-cso-baraolt-liderul-ligii-a-4-a-covasna-19229200

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-raducioiu-primul-jucator-plecat-de-la-fc-brasov-in-acest-an-tatal-fotbalistului-acuza-la-club-e-cooperativa-nu-exista-criterii-de-performanta-19228950

https://liga2.prosport.ro/seria-1/curge-cu-bani-la-fc-brasov-consiliul-local-brasov-a-aprobat-bugetul-pentru-incheierea-sezonului-de-liga-2-echipa-prezidata-de-marginean-primeste-aceeasi-suma-ca-u-cluj-19228914

Adi MARICA 02 May. 2022, 19:23 Liga 2
Pe aceeași temă