Telenovela Izata a ajuns la final, la Brașov! Echipa lui Dan Alexa a anunțat încă trei jucători de care s-a despărțit

Adi MARICA 27 Jun. 2023, 15:14 Liga 2
Telenovela Izata a ajuns la final, la Brașov! Echipa lui Dan Alexa a anunțat încă trei jucători de care s-a despărțit

Mijlocașul portughez Diogo Izata (26 de ani), unul dintre fotbaliștii de bază ai echipei FC Brașov în sezonul recent încheiat de Liga 2, a revenit la Brașov după ce și-a prelungit vacanța cu mai bine de o săptămână.

În plus, clubul a oficializat astăzi, 27 iunie 2023, despărțirea de Andrei Marc, Luca Florică şi Robert Boboc.

Diego Izata a forțat plecarea în Portugalia

Diego Izata a ajuns la Brașov după începutul campionatului 2022-2023 și s-a integrat rapid în echipa lui Dan Alexa. A jucat în 18 meciuri din campionat, în toate a început ca titular, a fost înlocuit în 11 dintre ele și a înscris un gol, în 3-2 în deplasare cu Viitorul Pandurii.

Portughezul a plecat în vacanță având o ofertă să continue în țara natală, însă doar dacă jucătorul va fi liber de contract. Dan Alexa nu a fost de acord, iar oficialii clubului au susținut mereu că angajamentul mijlocașului este prelungit automat, iar jucătorul a fost deja notificat despre asta.

”Izata trebuie doar notificat despre prelungirea contractului. Nu știu dacă el este nemulțumit sau nu. Chiar nu-mi bat capul cu asta. Un lucru este clar, el trebuie să se prezinte la reunire. Probabil că vrea să revină acasă, în Portugalia. El este și un tip, așa, mai mămos, dar eu știu că este jucătorul nostru și va fi la Brașov și sezonul viitor”, spunea Alexa înaintea reunirii lotului pentru startul pregătirilor de vară.

Cum era de așteptat, Izata nu s-a prezentat la reunirea echipei, iar Alexa spunea că este o ”problemă” care va fi rezolvată când jucătorul va ajunge la Brașov. ”Este o problemă cu Izata, am vorbit cu el și l-am învoit câteva zile. Are o doleanță, are dreptate și când se va rezolva va veni. Este un jucător important pentru noi, un jucător la care eu țin foarte mult și sper să revină cât mai rapid la Brașov. Sper să găsim o rezolvare”, a spus Alexa.

Se pare că Izata a fost convins, iar marți dimineața a participat la primul antrenament al verii.

Andrei Marc, Luca Florică și Robert Boboc, final de aventură la FC Brașov

FC Brașov s-a despărțit până acum de Zoran Mitrov (ajuns la Petrolul), Ștefan Dobre, Tudor Cociș (ajuns la Șelimbăr), Andrei Marc (ajuns la Chindia), Luca Florică, Andrei Ureche, ultimii fiind la final de împrumut de la Progresul Spartac, respectiv FC Botoșani.

Și mijlocașii Robert Boboc și Alexandru Saim Tudor și-au încheiat conturile cu FC Brașov, iar atacantul bulgar Milcho Angelov a plecat și el, sătul să aștepte rezolvarea restanțelor financiare.

Fundașul Andrei Marc și mijlocașii Luca Florică şi Robert Boboc şi-au reziliat contractele cu FC Braşov.

”FC Braşov a ajuns la un acord de reziliere a contractelor cu fundaşul Andrei Marc, dar şi cu mijlocaşii Luca Florică şi Robert Boboc. Astfel, cei trei nu vor mai continua la FC Braşov din sezonul 2023 / 2024.
• Andrei Marc, 30 de ani, a jucat pentru FC Braşov în 17 meciuri şi a reuşit să înscrie un gol.
• Luca Florică, 20 de ani, a jucat în două meciuri pentru FC Braşov
• Robert Boboc, 28 de ani, a evoluat într-un singur meci pentru FC Braşov.
FC Braşov le urează celor trei tineri fotbalişti multă baftă şi cât mai multe realizări în carieră!”, este anunțul clubului brașovean.

Dintre aceștia trei, Marc a fost deja prezentat oficial de Chindia Târgoviște.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/aurel-ghindaru-fost-fundas-la-fc-brasov-a-murit-parai-mare-s-a-confruntat-cu-mari-probleme-medicale-in-ultimii-ani-19275875

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-remize-cu-farul-si-poli-iasi-in-triunghiularul-de-la-ghimbav-dan-alexa-a-primit-o-veste-buna-si-doua-proaste-19275798

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-de-la-fc-brasov-turcul-saim-tudor-se-intoarce-la-petrolul-19275671

Adi MARICA 27 Jun. 2023, 15:14 Liga 2
Pe aceeași temă