Încă o plecare de la FC Brașov! ”Turcul” Saim Tudor se întoarce la Petrolul

Adi MARICA 22 Jun. 2023, 09:59 Liga 2
Încă o plecare de la FC Brașov! ”Turcul” Saim Tudor se întoarce la Petrolul

Alexandru Saim Tudor se desparte de FC Brașov și pentru moment se întoarce la Petrolul Ploiești, de unde era împrumutat, dar unde cel mai probabil nu va continua.

Mijlocașul de 24 de ani a fost cedat în vara trecută sub formă de împrumut pentru un sezon de Petrolul la clubul de sub Tâmpa. Ar putea ajunge la Gloria Buzău, unde a mai fost dorit în trecut.

Alexandru Saim Tudor nu continuă cu FC Brașov

Sub comanda lui Dan Alexa, Saim Tudor a bifat 19 de meciuri în Liga 2 (772 de minute) la FC Brașov, echipă pentru care a înscris 3 goluri.

Mijlocașul născut în Turcia, la Istanbul, și crescut la Râmnicu Sărat a confirmat așteptările atunci când a fost folosit de Alexa, fiindcă de 12 ori a intrat pe parcursul jocurilor, astfel că decizia fotbalistului de a nu continua la Brașov este surprinzătoare.

”A fost un sezon bun, cu lucruri pozitive la FC Brașov. Chiar m-am simțit bine la Brașov, dar acum vreau să încerc altceva”, a spus Saim Tudor.

”I se spune «Turcul», pentru că e născut chiar la Istanbul, dar a crescut în România și ține să facă lumină în privința numelui său. «Am două prenume: Alexandru și Saim. Cu s, nu cu ș! Iar numele de familie este Tudor!»”, preciza Tudor pentru site-ul Petrolului.

Saim Tudor mai are un an de contract cu Petrolul, dar va fi cedat altei echipe

”Turcul” mai are un an contract cu Petrolul, astfel că așteaptă acum revenirea ”lupilor” din cantonament pentru a discuta despre viitorul său.

”Nu am discutat nimic concret până acum, pentru că aștept ca Petrolul să termine cantonamentul din Slovenia”, a mai spus Tudor Saim, fotbalist care a ajuns în vara anului 2017 la Petrolul de la CSM Râmnicu Sărat, echipă din Liga 3. A fost jucător de bază la echipa ploieșteană când a activat în Liga 3 și în primul sezon de Liga 2. În patru sezoane în care a evoluat cu Petrolul în Liga 2, Saim Tudor a prins 74 de meciuri și a marcat 11 goluri.

Cel mai probabil, Saim Tudor va fi împrumutat sau cedat definitiv unei alte echipe. Ar putea ajunge la Gloria Buzău, unde a mai fost dorit și în trecut. Mijlocașul a crescut în județul Buzău, la Râmnicu Sărat.

  • În această vară, Petrolul a chemat la reunire mai mulți jucători pe care i-a avut cedați sub formă de împrumut, ca de exemplu Antoniu Manolache (Gloria Bistrița Năsăud), Mihai Velisar, Mihai Constantinescu (ambii de la Concordia Chiajna) sau Vlad Bogdan (Unirea Dej), însă nu și pe Saim Tudor.
  • Printre jucătorii care au semnat cu Petrolul în această vară se numără și Zoran Mitrov, mijlocaș care în sezonul recent încheiat a evoluat la FC Brașov.

FC Brașov s-a despărțit până acum de Zoran Mitrov, Ștefan Dobre, Tudor Cociș, Luca Florică și Andrei Ureche, ultimii fiind la final de împrumut de la Progresul Spartac, respectiv FC Botoșani. Alți doi fotbaliști din lotul brașovenilor, fundașul Andrei Marc și mijlocașul Robert Boboc, își vor încheia și ei contractele cu gruparea brașoveană.

Foto: Alex Nicodim (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-rusu-doar-o-simpla-discutie-cu-fc-brasov-dupa-despartirea-de-cs-mioveni-ce-este-prioritar-pentru-atacantul-trecut-in-ultimul-sezon-si-pe-la-fcsb-19275660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-s-a-despartit-de-inca-un-jucator-si-are-la-antrenamente-un-mijlocas-care-nu-s-a-inteles-cu-fc-hermannstadt-19275576

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-s-a-reunit-dan-alexa-trage-un-semnal-de-alarma-discutia-e-simpla-ce-solicita-antrenorul-si-cum-comenteaza-posibila-plecare-a-presedintelui-mitran-19275431

Adi MARICA 22 Jun. 2023, 09:59 Liga 2
Pe aceeași temă