Tănase, antrenor la Farul! Marcel Lică: „Este capabil de lucruri deosebite”

06 Jan. 2012, 13:09 Liga 2
Tănase, antrenor la Farul!** Marcel Lică:

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, în urmă cu puțin timp, că vede cu ochi buni instalarea pe banca tehnică a lui Viorel Tănase.

„Eu am mare încredere în el. A fost un mare jucător, iar în puținul timp cât a antrenat, a demonstrat că este capabil de lucruri deosebite”, a spus oficialul farist pentru Cuget Liber.

Patronul Farulului, Giani Nedelcu, a declarat, astăzi, că obiectivul alb-albaștrilor rămâne promovarea în Liga I. „Nu ne-am pierdut speranța, obiectivul nostru rămâne promovarea!”, a spus Nedelcu.


Tănase, antrenor la Farul: Obiectivul este readucerea echipei în prima ligă

Viorel Tănase a decis să plece de la FCM Dunărea Galați, acceptând oferta de a prelua conducerea tehnică a echipei Farul Constanța. Negocierile au fost finalizate iar contractul ar urma să fie semnat în această seară.

La orele prânzului, Tănase se afla la stadionul Dunărea în discuții cu Auraș Brașoveanu, președintele clubului gălățean, subiectul fiind rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

„Am acceptat oferta celor de la Farul, este vorba de un contract pe doi ani și jumătate, un proiect al cărui obiectiv este readucerea echipei constănțene în prima ligă”, a declarat Tănase pentru Viața Liberă.

În contractul cu Farul, Viorel Tănase va avea o clauză prin care poate pleca oricând în cazul în care are vreo ofertă de la un club de Liga I.


Viorel Tănase este noul antrenor al Farului

Tehnicianul Viorel Tănase este noul antrenor al formației din Liga a II-a, Farul Constanța, el urmând să semneze, vineri, un contract valabil șase luni cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani, transmite corespondentul Mediafax.

Ultima oară la Dunărea Galați, Viorel Tănase va avea ca obiectiv la noua sa echipă promovarea în Liga I, chiar dacă distanța față de locul secund al clasamentului, ultimul promovabil, este în acest moment de șapte puncte.

„Înțelegerea poate fi prelungită în funcție de performanțe”, a spus Nedelcu pentru Cuget Liber.

Viorel Tănase va fi ajutat de Ion Barbu din postura de antrenor secund.

Noul tehnician îl înlocuiește în funcție pe Marian Pană, antrenor care a plecat la finele turului la formația din Liga I, CS Mioveni.

Sursa: Mediafax

06 Jan. 2012, 13:09 Liga 2
Pe aceeași temă