Tamaș și Muțiu promit promovarea Universității Cluj, în ciuda unui început nu foarte convingător: ”O să fim candidați la primele locuri”

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2020, 22:16 Liga 2
Tamaș și Muțiu promit promovarea Universității Cluj, în ciuda unui început nu foarte convingător: ”O să fim candidați la primele locuri”

Gabriel Tamaș și Vlad Muțiu, fotbaliștii Universității Cluj, au recunoscut la finalul meciului cu ASU Poli că ei și colegii lor nu au făcut deloc un joc reușit luni seară. Sunt însă optimiști că lucrurile se vor regla și, la fel ca antrenorul Adrian Falub, au dat vina pe faptul că mai sunt câteva reglaje de făcut, întrucât s-au efectuat multe schimbări importante de lot în această vară. Au plecat mulți jucători, iar în locul lor au venit alții.

Gabriel Tamaș: ”E abia al doilea meci, suntem o echipă nouă, în reconstrucție, abia găsim traseele de joc” 

Gabriel Tamaș a declarat că speră ca ai lui colegi să facă etape bune și fără el în echipă. Se va opera după accidentarea suferită în prima etapă cu Aerostar Bacău și va fi indisponibil câteva săptămâni. Își dorește ca lipsa lui să nu se simtă, iar ”U” Cluj să aibă rezultate pozitive.

Sunt supărat. Am avut primul meci acasă, am pierdut cu 1-0. Suntem supărați, dar asta e viața. Ștergem cu buretele și mergem mai departe. Mergem la Buzău să luăm cele trei puncte. Păcat că am pierdut. E abia al doilea meci, suntem o echipă nouă, în reconstrucție, abia găsim traseele de joc. Eu zic că o să fim o candidată la promovare. Mâine mă operez”, a declarat Gabriel Tamaș pentru FC Universitatea Cluj.

Vlad Muțiu: ”Punctele se pot recupera, drumul e lung” 

Portarul Vlad Muțiu și-a exprimat și el dezacordul față de meciul mai puțin reușit cu ASU Poli, dar a lăsat o impresie plăcută fanilor. I-a asigurat că ”U” Cluj se va lupta la promovare, acesta fiind obiectivul trasat de conducere și întărit și de Adrian Falub.

Se întâmplă la fotbal să pierzi, să câștigi, să faci egal. Azi am făcut un meci mai slab și am pierdut. Asta este, e abia etapa a doua. Mergem înainte și trebuie să câștigăm meciul de la Buzău. E o dezamăgire că nu am câștigat, pe mine nu m-ar fi mulțumit nici măcar un punct. Însă asta e viața, mergem înainte, campionatul e lung. Punctele se pot recupera, drumul e lung.

Le mulțumit fanilor că ne-au încurajat, dar ne pare rău că nu am putut să le facem o surpriză. Sperăm să fie data viitoare mai bine, să câștigăm. E cale lungă până la promovare. E un drum lung, dar cred că la final de sezon se poate. Sunt multe echipe bune, omogene. Dacă ne uităm, noi suntem o echipă nouă, suntem mulți jucători noi. Sunt echipe mult mai omogene, sunt echipe care vin mult mai dezinvolte aici și joacă fără presiunea rezultatului. Când nu ai presiune și nu a nimic de pierdut, se întâmplă ce s-a întâmplat și astăzi”, a precizat Vlad Muțiu.

ASU Poli a câștigat derby-ul cu ”U” Cluj cu un eurogol! Popovici a fost eroul timișorenilor după o execuție de la peste 30 de metri. Mijlocașul timișorenilor a bătut o faza fixă și a trimis exact în vinclu.


Foto: FC Universitatea Cluj  

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2020, 22:16 Liga 2
Pe aceeași temă