Adrian Falub nu e îngrijorat de exprimarea lui ”U” Cluj din partida cu ASU Poli: ”Jocul putem să îl îmbunătățim, dar avem nevoie de puncte”

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2020, 21:41 Liga 2
Adrian Falub nu e îngrijorat de exprimarea lui ”U” Cluj din partida cu ASU Poli: ”Jocul putem să îl îmbunătățim, dar avem nevoie de puncte”

Adrian Falub a fost supărat pe faptul cu Universitatea Cluj a debutat cu stângul pe teren propriu în noul campionat din Liga 2, 0-1 cu ASU Poli. Antrenorul ”studenților” nu-și explică eșecul în fața unei echipe, a spus el, care a avut un joc previzibil și care s-a apărat în mare parte din partidă. Pentru etapele următoare, Falub își dorește, în primul rând, să aibă rezultate.

Adrian Falub: ”Avem un lot competitiv și cu siguranță vor veni rezultatele” 

Nu este îngrijorat de modul în care arată echipa, de joc, pentru că a declarat că acesta se va îmbunătăți în timp, după ce jucătorii vor lega mai bine relațiile de joc.

N-am avut o circulație bună împotriva unei echipe care s-a apărat bine și a făcut densitate. Am primit gol la singura ocazie a lor și nu am reușit să marcăm din situațiile pe care le-am avut. Părerea mea e că am fost prea lenți pe construcție. Sunt îngrijorat de circulația balonului, pentru că am avut o circulație lentă și previzibilă.

Noi am schimbat mulți jucători. Avem un lot competitiv și cu siguranță vor veni rezultatele. Noi ne gândim să câștigăm, să facem puncte. Jocul putem să îl îmbunătățim, dar avem nevoie de puncte”, a declarat Adrian Falub pentru FC Universitatea Cluj.

Adrian Falub despre meciul următor, cu SCM Gloria Buzău: ”Se câștigă greu acolo”

Acum, Adrian Falub va începe să pregătească echipa pentru meciul următor, din deplasare, cu SCM Gloria Buzău. Este convins că Universitatea Cluj va avea încă un duel greu, pentru că echipa lui Ilie Stan se apără bine și poate fi cu greu deschisă.

Va fi un joc dificil, pentru că se câștigă greu acolo. Trebuie să vedem ce facem, pentru că și azi am jucat cu o echipă care nu ne-a pus probleme. În afară de organizarea defensivă, nu a jucat nimic. Dar așa vor juca toate echipele împotriva noastră, de aceea e foarte important ce facem noi, nu ce fac adversarii”, a mai declarat Adrian Falub.

Adrian Falub despre Gabriel Tamaș: ”Un exemplu de dăruire pentru echipă” 

Gabriel Tamaș este nevoit să se opereze după accidentarea suferită în meciul Universității Cluj cu Aerostar Bacău. Fundașul central s-a ales cu ruptură de menisc și va intra în sala de operații marți, 8 septembrie. Tamaș a luat decizia să nu sufere intervenția chirurgicală mai devreme, pentru a fi pe teren în partida ardelenilor cu ASU Politehnica.

Adrian Falub l-a lăudat pe Gabriel Tamaș pentru sacrificiul făcut și a declarat că este un exemplu pentru cei tineri.

Un exemplu de dăruire pentru echipă. În momentul acesta multă lume trebuie să înțeleagă că ne trebuie spirit de sacrificiu ca să câștigăm meciuri”, a încheiat Adrian Falub.

Foto: FC Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-euforic-dupa-victoria-cu-u-cluj-poli-timisoara-este-cel-mai-mare-brand-din-banat-19146942

https://liga2.prosport.ro/seria-1/genunchiul-lui-tamas-si-piciorele-de-lemn-al-lui-u-cluj-asu-poli-castiga-pe-cluj-arena-19146936

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-asu-poli-de-la-ora-1830-19146897

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2020, 21:41 Liga 2
Pe aceeași temă