Țălnar: „Am suferit din cauza accidentărilor”

04 Dec. 2008, 12:24 Liga 2
Țălnar:

Ca în fiecare sezon echipa secundă a clubului din Groapă produce jucători pe bandă rulantă. De această dată pariurile lui Țâlnar pentru echipa mare sunt Bucșă, Nițu, Grigore și Voican. Aceștia vor face parte din lotul lărgit al lui Mircea Rednic pentru cantonamentele din această pauză competițională.

 

Însă marile probleme ale “Țânțarului” sunt accidentările lui Attoukura, care a suferit o operație la ligamentele încrucișate și va fii indisponibil până la sfârșitul campionatului, a lui Corcoveanu care s-a ales cu o luxație la metatarsieni și va sta aproximativ 2 luni, dar și a lui Marcu care are întindere.

 


“De plecat nu cred că va pleca nimeni pentru că avem un lot destul de restrâns. Până pe data de 10 decembrie, când vom avea o ședință cu cei din conducerea clubului, nu știu nimic de transferuri. Cred că ne vom descurca cu jucători din propria pepinieră. Legat de revenirile lui Alexe, Crăciun și Păun nu se poate pune problema până în vară. Însa, după cum vedeți, accidentările îmi dau mari bătăi de cap”
, a declarat Cornel Țălnar, antrenorul celor de la Dinamo II.

 

Articol scris de Scarlat Cosmin

04 Dec. 2008, 12:24 Liga 2
Pe aceeași temă