Takayuki Seto termină contractul cu Petrolul în vară. Ce planuri are niponul la finalul campionatului de Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 12 Apr. 2022, 14:51 Liga 2

Takayuki Seto (36 de ani) este unul dintre jucătorii de bază ai Petrolului, într-un sezon în care echipa este mai aproape ca niciodată de promovarea în Liga 1. Niponul a pus umărul la evoluțiile liderului Ligii 2 din această stagiune și plănuiește să rămână la echipă și din vară.

Seto mai are contract cu Petrolul până la finalul actualei stagiune, dar înclină să continue, să prelungească înțelegerea. Își dorește să ajungă la 300 de meciuri în Liga 1, iar în cazul în care Petrolul va obține promovarea, acesta ar fi un motiv în plus să își dorească și mai mult prelungirea.

Takayuki Seto vrea prelungirea contractuală cu Petrolul

Viitorul său se leagă de ”lupii galbeni”, cel puțin așa își dorește el, dar rămâne de văzut și ce contract îi va propune conducerea Petrolului din vară, în cazul în care și oamenii care decid soarta clubului își doresc asta. Cert este că niponul este pregătit să mai evolueze câțiva ani, până la 40 de ani.

”(N.r. – Depsre planurile pentru următorul sezon) Din vară nu ştiu, o să se termine contractul. Eu vreau să continui aici la Petrolul, să joc în Liga 1. Visul meu este să joc din nou în prima ligă şi să ajung la 300 de meciuri în Liga 1.

Chiar dacă ajung la 300 de meciuri dacă pot să continui, de ce să mă las de fotbal? Nu ştiu dacă voi juca până la 40 de ani… vedem pe viitor, dar vreau să joc cât mai mult”, a declarat Takayuki Seto pentru Orange Sport.

Takayuki Seto vrea să prindă 300 de meciuri în Liga 1

Japonezul a ajuns la Petrolul la începutul campionatului, după ce și-a ispășit suspendarea pentru cazul de dopaj, pe când activa la Astra. Până să ajungă în România, în 2017, Seto a evoluat în Brazilia, iar la noi în țară a evoluat doar pentru Astra.

În mai multe perioade a părăsit și a revenit la Astra, pentru a juca pentru Ankaraspor (Turcia), Ventforet Kofu (Japonia) și Rigas FS (Letonia).

În cariera sa, Seto a câștigat titlul în România (2016), Cupa României (2014) și Supercupa României (2015 și 2017), toate cu Astra. Are în palmares și o Cupa Letoniei, cu Rigas (2019).

Petrolul, tot mai aproape de promovarea în Liga 1

Petrolul va rămâne pe primul loc și la finalul acestei runde a 4-a, chiar dacă FC Hermannstadt și ”U” Cluj încă nu au jucat. Acum, ploieștenii au 54 de puncte, FC Hermannstadt are 48 de puncte, iar ”U” Cluj are 47 de puncte. De altfel, acestea din urmă se întâlnesc chiar în meci direct în actuala etapă, marți, de la 19:00, pe terenul formației lui Marius Măldărășanu.

Petrolul are meciul cu Unirea Slobozia, de pe teren propriu, duminică (17 aprilie), de la ora 12:30.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-joaca-un-amical-cu-dinamo-kiev-u19-echipa-care-a-ajuns-pana-in-optimile-de-finala-din-uefa-youth-league-accesul-pe-stadionul-ilie-oana-se-face-cu-abonament-sau-bilet-19226897

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-s-a-descatusat-dupa-victoria-cu-concordia-chiajna-raul-avram-si-marian-huja-declaratii-razboinice-inca-un-pas-spre-promovare-spre-visul-nostru-suntem-petrolul-19226758

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-dupa-ce-petrolul-a-castigat-cu-concordia-si-a-reusit-prima-victorie-in-play-off-toate-meciurile-sunt-grele-niciunul-nu-s-a-castigat-simplu-doar-asa-putem-sa-crestem-sa-ne-19226675

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-petrolul-ploiesti-deschid-etapa-4-de-play-off-de-liga-2-meciul-incepe-la-ora-1430-19226579

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Apr. 2022, 14:51 Liga 2
Pe aceeași temă